Akadémia Klub nyitvatartás

Akadémia Klub nyitva tartása:


Hétfőtől péntekig 12-23 óra között
(a Klub már 11:30 órától nyitva tart)

 

Asztalfoglalás:


Érvényes klubtagsági kártyával rendelkező klubtagjaink asztalfoglalási szándékukat a következő telefonszámon tehetik meg, amelyen felszolgálóink hétköznapokon 10-21 óra között várják hívásukat:
Tel.: 06 1 312 0626

 

A büfé nyitva tartása:


Hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között,
Pénteken pedig 9-15 óra között tart nyitva.

 

Tájékoztatás a klubtagsággal kapcsolatos kérdésekben:


Zilahy Péter főosztályvezető
Tel.: 269 0114, 411 6100/506
villámposta (E-mail): zilahy.peter@office.mta.hu

 

Tájékoztatás az Akadémia Klub programjairól, asztaltársaságokról:


Sánta Zoltán
Tel: 217 2462
E-mail: santaz@hdsnet.hu

 

Rendezvény ajánlatkérés és terembérlés:

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 

 


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

Akadémi Klub farsangi bál

Programszervezők régi nagy mondása: két esetben van gond, ha van rendezvény, és ha nincs. Nos, az adventtel induló karácsonyi időszakot a rendezvényszervező és catering cégek csúcsszezonként könyvelik el: a vezetők, tulajdonosok örömmel konstatálják, hogy a késő őszi uborkaszezonnak vége, s javul a cash flow, a szervezők, szakácsok, cukrászok, felszolgálók meg általában várják a végét, az ünnepeket, hogy levegőt tudjanak venni.

Bormustra az Akadémián (mta.hu/Szigeti Tamás)

Nyolc. Nem kerek szám, nincs évforduló, nincs jubileum. Mégis fontos. Már nyolcadik alkalommal hirdette meg a Magyar Tudományos Akadémia elnöke 2016 végén a borversenyt az akadémia 2017-es borainak kiválasztására.

Akadémia Klub - Best Of 2016

Visszatekintéssel kezdtük az évet és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy 2016-ban is nemes célokat szolgáló rendezvényeknek adhattunk otthont. 

További cikkek >
New York Café TripAdvisor