Akadémia Klub nyitvatartás

Akadémia Klub nyitva tartása:


Hétfőtől péntekig 12-23 óra között
(a Klub már 11:30 órától nyitva tart)

 

Asztalfoglalás:


Érvényes klubtagsági kártyával rendelkező klubtagjaink asztalfoglalási szándékukat a következő telefonszámon tehetik meg, amelyen felszolgálóink hétköznapokon 10-21 óra között várják hívásukat:
Tel.: 06 1 312 0626

 

A büfé nyitva tartása:


Hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között,
Pénteken pedig 9-15 óra között tart nyitva.

 

Tájékoztatás a klubtagsággal kapcsolatos kérdésekben:


Zilahy Péter főosztályvezető
Tel.: 269 0114, 411 6100/506
villámposta (E-mail): zilahy.peter@office.mta.hu

 

Tájékoztatás az Akadémia Klub programjairól, asztaltársaságokról:


Sánta Zoltán
Tel: 217 2462
E-mail: santaz@hdsnet.hu

 

Rendezvény ajánlatkérés és terembérlés:

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 

 


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor