Akadémia Klub nyitvatartás

Akadémia Klub nyitva tartása:


Hétfőtől péntekig 12-23 óra között
(a Klub már 11:30 órától nyitva tart)

 

Asztalfoglalás:


Érvényes klubtagsági kártyával rendelkező klubtagjaink asztalfoglalási szándékukat a következő telefonszámon tehetik meg, amelyen felszolgálóink hétköznapokon 10-21 óra között várják hívásukat:
Tel.: 06 1 312 0626

 

A büfé nyitva tartása:


Hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között,
Pénteken pedig 9-15 óra között tart nyitva.

 

Tájékoztatás a klubtagsággal kapcsolatos kérdésekben:


Zilahy Péter főosztályvezető
Tel.: 269 0114, 411 6100/506
villámposta (E-mail): zilahy.peter@office.mta.hu

 

Tájékoztatás az Akadémia Klub programjairól, asztaltársaságokról:


Sánta Zoltán
Tel: 217 2462
E-mail: santaz@hdsnet.hu

 

Rendezvény ajánlatkérés és terembérlés:

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 

 


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

kiváló desszert bort kóstolhattak évkezdő gasztronómiai vacsoránkon

A farsangi és báli szezonban rendeztük meg idei első borvacsoránkat. Az elegáns rendezvényen noha táncra nem került sor, a kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek és a nagyszerű borok gondoskodtak. Elöljáróban azonban nézzünk kicsit utána mit is érdemes tudni erről az időszakról!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor