Akadémia Klub nyitvatartás

Akadémia Klub nyitva tartása:


Hétfőtől péntekig 12-23 óra között
(a Klub már 11:30 órától nyitva tart)

 

Asztalfoglalás:


Érvényes klubtagsági kártyával rendelkező klubtagjaink asztalfoglalási szándékukat a következő telefonszámon tehetik meg, amelyen felszolgálóink hétköznapokon 10-21 óra között várják hívásukat:
Tel.: 06 1 312 0626

 

A büfé nyitva tartása:


Hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között,
Pénteken pedig 9-15 óra között tart nyitva.

 

Tájékoztatás a klubtagsággal kapcsolatos kérdésekben:


Zilahy Péter főosztályvezető
Tel.: 269 0114, 411 6100/506
villámposta (E-mail): zilahy.peter@office.mta.hu

 

Tájékoztatás az Akadémia Klub programjairól, asztaltársaságokról:


Sánta Zoltán
Tel: 217 2462
E-mail: santaz@hdsnet.hu

 

Rendezvény ajánlatkérés és terembérlés:

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 

 


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Gasztronómiai estünk az Akadémián

A Magyar Tudományos Akadémia éttermében talán 1999 óta szervezünk borkóstolóval kísért vacsorákat.

Esterházy pincészet

Ha Itáliában, Spanyolországban borvidékekre vetődik az érdeklődő, se szeri se száma a nemesi neveknek: márkik sokaságát ismeri a borvilág.

MONYO Schatzi (búzasör)

A biblia okán is úgy gondolhatjuk, hogy talán a bor lehetett a legősibb alkoholos ital az emberiség történetében, de a sör és pl. ún. “mézbor” jócskán megelőzi korban a szőlőből készült nedűt.

MONYO sörök az Akadémia Klub Étterem gasztronómiai vacsoráján

Szerencsére hosszabb idő telt el a nyári kerti parti óta, így a mondásnak, miszerint “borra sör: meggyötör”, nincs létjogosultsága. Merészet gondoltunk: a szokásos szeptemberi szüreti borest helyett sörvacsorát szerveztünk az Akadémiai Klub éttermében. A MONYO kézműves sörfőzde (hivatalos nevén MONYO Brewing Co.) termékeihez kreált ételsort Bencze Gergő szakácsmesterünk.

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor