Bemutatkozik az Akadémia Klub

Akadémia Klub (Gasztronómia Klub Étterem Kft)

 

 

A Magyar Tudományos Akadémia Székházában működő exkluzív, belvárosi rendezvényhelyszínen cégünk teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozik immáron 15 éve. Rendezvénytermeink és zártkörű éttermünk impozáns környezettel és festői dunai panorámával várják vendégeiket. Legyen szó kis és nagy létszámú üzleti ebédekről, vacsorákról, reprezentatív és protokolláris fogadásokról, díszvacsorákról, sajtótájékoztatókról, konferenciákról, melyek az Akadémia szellemiségéhez méltóak.

 

Az Akadémia Klub egyedi helyszín a 150 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában, mely a tudományt és a fejlődést jelképezi. Rendezvénytermeinket 1998-ban Finta József tervei alapján rekonstruálták.

 

Hitvallásunk, mely egyben feladatunk is: klasszikus eleganciát, minőségtudatosságot képviselni a gasztronómia világában, harmóniát teremteni a hagyományok és a modern trendek között. Konyhánkat éppúgy jellemzi a hagyományos magyar ízek tisztelete, mint a legújabb nemzetközi irányzatok követése. Ételeink titka a minőségi alapanyagok felkutatásában, azok újszerű felhasználásában és modern technológiával történő elkészítésében rejlik.

 

Hitvallásunk a vendéglátásról nem helyfüggő. Nagy örömünkre szolgál, hogy törzsvendégeink igénye és kérése szükségessé tette, hogy cégünk szolgáltatása ne csupán a Széchenyi István téri székházban, hanem bármely reprezentatív külső helyszínen is elérhető legyen. Megrendelőink kérésére számos házon kívüli rendezvényt bonyolítottunk le sikeresen, a szűk körű exkluzív magánpartitól, esküvőkön és konferenciákon át a több száz fős gálavacsorákig.

 

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

Akadémi Klub farsangi bál

Programszervezők régi nagy mondása: két esetben van gond, ha van rendezvény, és ha nincs. Nos, az adventtel induló karácsonyi időszakot a rendezvényszervező és catering cégek csúcsszezonként könyvelik el: a vezetők, tulajdonosok örömmel konstatálják, hogy a késő őszi uborkaszezonnak vége, s javul a cash flow, a szervezők, szakácsok, cukrászok, felszolgálók meg általában várják a végét, az ünnepeket, hogy levegőt tudjanak venni.

Bormustra az Akadémián (mta.hu/Szigeti Tamás)

Nyolc. Nem kerek szám, nincs évforduló, nincs jubileum. Mégis fontos. Már nyolcadik alkalommal hirdette meg a Magyar Tudományos Akadémia elnöke 2016 végén a borversenyt az akadémia 2017-es borainak kiválasztására.

Akadémia Klub - Best Of 2016

Visszatekintéssel kezdtük az évet és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy 2016-ban is nemes célokat szolgáló rendezvényeknek adhattunk otthont. 

További cikkek >
New York Café TripAdvisor