Bemutatkozik az Akadémia Klub

Akadémia Klub (Gasztronómia Klub Étterem Kft)

 

 

A Magyar Tudományos Akadémia Székházában működő exkluzív, belvárosi rendezvényhelyszínen cégünk teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozik immáron 15 éve. Rendezvénytermeink és zártkörű éttermünk impozáns környezettel és festői dunai panorámával várják vendégeiket. Legyen szó kis és nagy létszámú üzleti ebédekről, vacsorákról, reprezentatív és protokolláris fogadásokról, díszvacsorákról, sajtótájékoztatókról, konferenciákról, melyek az Akadémia szellemiségéhez méltóak.

 

Az Akadémia Klub egyedi helyszín a 150 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában, mely a tudományt és a fejlődést jelképezi. Rendezvénytermeinket 1998-ban Finta József tervei alapján rekonstruálták.

 

Hitvallásunk, mely egyben feladatunk is: klasszikus eleganciát, minőségtudatosságot képviselni a gasztronómia világában, harmóniát teremteni a hagyományok és a modern trendek között. Konyhánkat éppúgy jellemzi a hagyományos magyar ízek tisztelete, mint a legújabb nemzetközi irányzatok követése. Ételeink titka a minőségi alapanyagok felkutatásában, azok újszerű felhasználásában és modern technológiával történő elkészítésében rejlik.

 

Hitvallásunk a vendéglátásról nem helyfüggő. Nagy örömünkre szolgál, hogy törzsvendégeink igénye és kérése szükségessé tette, hogy cégünk szolgáltatása ne csupán a Széchenyi István téri székházban, hanem bármely reprezentatív külső helyszínen is elérhető legyen. Megrendelőink kérésére számos házon kívüli rendezvényt bonyolítottunk le sikeresen, a szűk körű exkluzív magánpartitól, esküvőkön és konferenciákon át a több száz fős gálavacsorákig.

 

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

kiváló desszert bort kóstolhattak évkezdő gasztronómiai vacsoránkon

A farsangi és báli szezonban rendeztük meg idei első borvacsoránkat. Az elegáns rendezvényen noha táncra nem került sor, a kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek és a nagyszerű borok gondoskodtak. Elöljáróban azonban nézzünk kicsit utána mit is érdemes tudni erről az időszakról!

Porto Douro Vineyards

Magyar füleknek ismerősen cseng az “Oportó” szó, hiszen a főleg a villányi borvidéken kedvelt könnyed, jóivású vörösbort adó kékszőlőnek, a portugiesernek ez volt a leánykori neve. De mivel sem a bornak, sem pedig a szőlőfajtának nincs köze Portugália második legnagyobb városához, Portóhoz, így az EU tagságunkkal párhuzamosan el kellett a jól ismert névtől búcsúzni.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor