Akadémia terembérlés

Akadémia terembérlés

Terembérlés Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián

Lehetne nívósabb, patinásabb helyszín terembérléshez Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia épülete? Aki volt már termeinkben, látta a kilátást a Lánchídra, a Budai várra, a Dunára, soha nem felejti el ezt az élményt. Termeink berendezés, hangulata is méltó az épület hagyományaihoz, múltjához. Terembérlésre lehetősége, ráadásul ilyen áron, kevés adatik Budapesten. 

Terembérlés Cateringgel

Amennyiben a az MTA budapesti épületében szeretne termet bérelni, nem kell aggódnia vendégei kiszolgálása miatt sem. A terembérléshez kávészünetet, ebédet, vacsorát is biztosít az Akadémia Klub magas színvonalon szolgáltató csapata. Akadémikusaink és neves külföldi vendégeik mellett gyakorta szolgálunk ki állami küldöttségeket, készítünk fogadásokat állami vezetőknek is. 

 

 

 

Terembérlés teljes körű kiszolgálással

A terembérlés során nem csak az étkeztetés gondját vesszük le a válláról, igény esetén projektort, vetítővásznat is biztosítunk. A terem berendezését a terembérlés célja szerint alakítjuk, az Ön igényeinek megfelelően. 

 

Terembérlés az akadémián - előnyeink

Amennyiben a Magyar Tudományos Akadémián bérel termet, a következő előnyeket is magáénak tudhatja:

  • az Akadémia nagyon könnyen megközelíthető
  • van lehetőség a ház előtt parkolásra
  • tömegközlekedéssel is könnyen elérhető
  • a szó szoros értelmében otthon ad, bármilyen típusú rendezvénynek, legyen szó:  találkozóról, konferenciáról, előadásról, üzleti ebédről
  • csendes, meghitt és nyugodt környezetet biztosít.

 

Akadémia terembérlés esetén a következő lehetőségeket illetve termeket tudjuk felkínálni Önnek:

 
 

 

Akadémia terembérlés esetén kérje ajánlatunkat IDE KATTINTVA.

 

 

Várjuk Önöket szeretettel – keressenek minket bizalommal!


címkék: Akadémia Klub




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor