Borvacsora helyszín

Borvacsora helyszín

Amennyiben kötetlenebb, de mégis elegáns est részese lenne, a borvacsorát ajánljuk Önnek!

Helyszíneink mindegyike külön-külön is ideális borvacsorák megrendezésére, és egyedi elbírálás mellett Vörösmarty és Kodály termünk együttes igénybevételére is lehetőség van egy-egy nagyobb szabású rendezvény esetén, e két terem ugyanis közvetlenül egymás mellett helyezkedik el és átjárhatók. Amennyiben pedig egy igazán autentikus környezetben tartaná rendezvényét, válassza Krúdy-termünket, mely hosszú ideig az Akadémia bortáraként működött, levegőjét szinte átitatja a történelem és a kultúra. Kalandozzon a gasztronómia világában, ismerje meg a legjobb borkülönlegességeket, hiszen itt nem csupán megízlelheti, hanem betekintést is nyerhet az ételek és italok történetébe.


Festői környezet borvacsorák szervezéséhez

 

Kevés olyan lenyűgöző helyszínt találni Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia székháza – a könnyű megközelítés, a festői panoráma, a Duna közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy azt érezze, hogy a legideálisabb helyszínre lelt.

 

Borvacsorákhoz leginkább ajánlott helyszíneink:  

 

Ne habozzon, kérjen ajánlatot online ide kattintva, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!


címkék:
Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

kiváló desszert bort kóstolhattak évkezdő gasztronómiai vacsoránkon

A farsangi és báli szezonban rendeztük meg idei első borvacsoránkat. Az elegáns rendezvényen noha táncra nem került sor, a kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek és a nagyszerű borok gondoskodtak. Elöljáróban azonban nézzünk kicsit utána mit is érdemes tudni erről az időszakról!

Porto Douro Vineyards

Magyar füleknek ismerősen cseng az “Oportó” szó, hiszen a főleg a villányi borvidéken kedvelt könnyed, jóivású vörösbort adó kékszőlőnek, a portugiesernek ez volt a leánykori neve. De mivel sem a bornak, sem pedig a szőlőfajtának nincs köze Portugália második legnagyobb városához, Portóhoz, így az EU tagságunkkal párhuzamosan el kellett a jól ismert névtől búcsúzni.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor