Borvacsora helyszín

Borvacsora helyszín

Amennyiben kötetlenebb, de mégis elegáns est részese lenne, a borvacsorát ajánljuk Önnek!

Helyszíneink mindegyike külön-külön is ideális borvacsorák megrendezésére, és egyedi elbírálás mellett Vörösmarty és Kodály termünk együttes igénybevételére is lehetőség van egy-egy nagyobb szabású rendezvény esetén, e két terem ugyanis közvetlenül egymás mellett helyezkedik el és átjárhatók. Amennyiben pedig egy igazán autentikus környezetben tartaná rendezvényét, válassza Krúdy-termünket, mely hosszú ideig az Akadémia bortáraként működött, levegőjét szinte átitatja a történelem és a kultúra. Kalandozzon a gasztronómia világában, ismerje meg a legjobb borkülönlegességeket, hiszen itt nem csupán megízlelheti, hanem betekintést is nyerhet az ételek és italok történetébe.


Festői környezet borvacsorák szervezéséhez

 

Kevés olyan lenyűgöző helyszínt találni Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia székháza – a könnyű megközelítés, a festői panoráma, a Duna közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy azt érezze, hogy a legideálisabb helyszínre lelt.

 

Borvacsorákhoz leginkább ajánlott helyszíneink:  

 

Ne habozzon, kérjen ajánlatot online ide kattintva, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!


címkék:
Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

További cikkek >
New York Café TripAdvisor