Céges rendezvényhelyszín Budapest

Céges rendezvényhelyszín Budapest

Céges rendezvényhelyszín Budapest  – mi lehetne más, mint az Akadémia Klub.

Nincs még egy olyan hely Budapest szívében, ami ennyi mindenre enged rálátást a szó minden értelmében – gondolva itt múlta, jelenre, jövőre, történelemre, ahol a kényelem és az elegancia sem az utolsó szempontok közé tartoznak.

 

Ha , akkor Akadémia Klub, legyen szó kis- vagy nagyvállalati eseményről, kezeskedünk róla, hogy a legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtjuk minden kedves jelenlegi és potenciális ügyfelünk számára.

 

 

Termeink között bármely cég megtalálhatja a számára tökéletes megoldást.

 

 

 

 

Céges rendezvényhelyszínnek bizalommal ajánljuk az összes termünket:

  1. Krúdy-rendezvényterem
  2. Kodály-rendezvényterem
  3. Vörösmarty-rendezvényterem
  4. Sarok-terem

 

Amennyiben az ideális céges rendezvényhelyszínt keresi kérje ajánlatunkat IDE KATTINTVA.

 

Várjuk megkeresését!


címkék: Akadémia Klub




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor