Cikkek

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 

 

Az Akadémia Klub legnépszerűbb ételei a 2015-ös évben

Tekintse meg Ön is az Akadémia Klub legnépszerűbb ételkülönlegességeit a 2015-ös évből!

Gyömbéres joghurt hableves az Akadémia Klub ajánlásával

Az Akadémia Klub séfjének könnyed évindító receptajánlata.

Isteni brownie recept az Akadémia Klub séfjétől

Az Akadémia Klub séfjének isteni brownie receptje.

Az Akadémia Klub receptje: Karamellás habos pite

Az Akadémia Klub séfjének új receptje.

World Science Forum Budapest, az Akadémia Klub rendezvénye

Ünnepélyes megnyitó, migrációs-, ERC-szimpózium, nemzetközi sajtótájékoztató, és még rengeteg esemény történt a budapesti World Science Forum-on.

Meleg csokoládékrém citromos briós kockával, levendulaszörppel recept

Az Akadémia Klub séfjének új, ínycsiklandó receptje.

150 év MTA

Tudta Ön, hogy idén ünnepli a Magyar Tudományos Akadémia székháza megnyitásának 150. évfordulóját? A Széchenyi István téren álló épület a magyar tudományosság otthona, amelyet 1825-ben gróf Széchenyi István azzal a céllal alapított, hogy megfelelő környezetet teremtsen a magyar tudós társaságok, kutatók számára.

 átadták „az MTA Bora 2015” címeket

Idén is megrendezésre került – immár hatodik alkalommal – a már hagyománynak számító „A Magyar Tudományos Akadémia Bora” minősített országos borverseny. Összesen 45 magyar pincészet 110 bora mérettette meg magát a mustrán, amely közül hét viselheti „Az MTA Bora” megtisztelő címet egy éven keresztül.


6/7

címkék: Akadémia KlubKapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

kiváló desszert bort kóstolhattak évkezdő gasztronómiai vacsoránkon

A farsangi és báli szezonban rendeztük meg idei első borvacsoránkat. Az elegáns rendezvényen noha táncra nem került sor, a kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek és a nagyszerű borok gondoskodtak. Elöljáróban azonban nézzünk kicsit utána mit is érdemes tudni erről az időszakról!

Porto Douro Vineyards

Magyar füleknek ismerősen cseng az “Oportó” szó, hiszen a főleg a villányi borvidéken kedvelt könnyed, jóivású vörösbort adó kékszőlőnek, a portugiesernek ez volt a leánykori neve. De mivel sem a bornak, sem pedig a szőlőfajtának nincs köze Portugália második legnagyobb városához, Portóhoz, így az EU tagságunkkal párhuzamosan el kellett a jól ismert névtől búcsúzni.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor