Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

A díszvacsora egy igazán egyedülálló rendezvény, amely általában sok ember részére szervezett hivatalos alkalmat, különleges esemény tiszteletére rendezett estét jelent.

 

Díszvacsora Budapesten az Akadémia Klubban

A díszvacsora az egyik legelegánsabb esemény, amelyen mindennek az est előkelő hangulatát kell szolgálnia. Ebben az Akadémia Klub személyzete a lehető legjobb segítség, hiszen nekünk fő elvünk a precizitás, a figyelmesség, és a magas színvonal képviselete.

 

Festői környezet díszvacsorák szervezéséhez

Kevés olyan lenyűgöző helyszínt találni Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia székháza – a könnyű megközelítés, a festői panoráma, a Duna közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy azt érezze, hogy a legideálisabb helyszínre lelt.

 

Fenséges fogások egy felejthetetlen díszvacsora keretében

Az Akadémia Klub rendezvényein olyan gasztronómiai élményben lehet része, amelyet garantáltan nem felejt el. Modern technológia és a hagyományok őrzése – olyan kombináció ez, amely elősegíti, hogy vendégeink minden egyes falatot elégedetten fogyasszanak. Mind a választék, mind az ízvilág ezt a célt szolgálja, továbbá igyekszünk kielégíteni a különleges kéréseket is, minden kívánságot rugalmasan kezelünk.

 

Különleges alkalom, amelyet személyre szabottan élvezhet

Ha szeretne díszvacsorát rendezni nálunk, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal, kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva és élvezze, hogy minden terhet leveszünk a válláról, amely a szervezéssel jár!


címkék: Akadémia Klub




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Gasztronómiai estünk az Akadémián

A Magyar Tudományos Akadémia éttermében talán 1999 óta szervezünk borkóstolóval kísért vacsorákat.

Esterházy pincészet

Ha Itáliában, Spanyolországban borvidékekre vetődik az érdeklődő, se szeri se száma a nemesi neveknek: márkik sokaságát ismeri a borvilág.

MONYO Schatzi (búzasör)

A biblia okán is úgy gondolhatjuk, hogy talán a bor lehetett a legősibb alkoholos ital az emberiség történetében, de a sör és pl. ún. “mézbor” jócskán megelőzi korban a szőlőből készült nedűt.

MONYO sörök az Akadémia Klub Étterem gasztronómiai vacsoráján

Szerencsére hosszabb idő telt el a nyári kerti parti óta, így a mondásnak, miszerint “borra sör: meggyötör”, nincs létjogosultsága. Merészet gondoltunk: a szokásos szeptemberi szüreti borest helyett sörvacsorát szerveztünk az Akadémiai Klub éttermében. A MONYO kézműves sörfőzde (hivatalos nevén MONYO Brewing Co.) termékeihez kreált ételsort Bencze Gergő szakácsmesterünk.

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor