Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

A díszvacsora egy igazán egyedülálló rendezvény, amely általában sok ember részére szervezett hivatalos alkalmat, különleges esemény tiszteletére rendezett estét jelent.

 

Díszvacsora Budapesten az Akadémia Klubban

A díszvacsora az egyik legelegánsabb esemény, amelyen mindennek az est előkelő hangulatát kell szolgálnia. Ebben az Akadémia Klub személyzete a lehető legjobb segítség, hiszen nekünk fő elvünk a precizitás, a figyelmesség, és a magas színvonal képviselete.

 

Festői környezet díszvacsorák szervezéséhez

Kevés olyan lenyűgöző helyszínt találni Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia székháza – a könnyű megközelítés, a festői panoráma, a Duna közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy azt érezze, hogy a legideálisabb helyszínre lelt.

 

Fenséges fogások egy felejthetetlen díszvacsora keretében

Az Akadémia Klub rendezvényein olyan gasztronómiai élményben lehet része, amelyet garantáltan nem felejt el. Modern technológia és a hagyományok őrzése – olyan kombináció ez, amely elősegíti, hogy vendégeink minden egyes falatot elégedetten fogyasszanak. Mind a választék, mind az ízvilág ezt a célt szolgálja, továbbá igyekszünk kielégíteni a különleges kéréseket is, minden kívánságot rugalmasan kezelünk.

 

Különleges alkalom, amelyet személyre szabottan élvezhet

Ha szeretne díszvacsorát rendezni nálunk, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal, kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva és élvezze, hogy minden terhet leveszünk a válláról, amely a szervezéssel jár!


címkék: Akadémia Klub




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

kiváló desszert bort kóstolhattak évkezdő gasztronómiai vacsoránkon

A farsangi és báli szezonban rendeztük meg idei első borvacsoránkat. Az elegáns rendezvényen noha táncra nem került sor, a kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek és a nagyszerű borok gondoskodtak. Elöljáróban azonban nézzünk kicsit utána mit is érdemes tudni erről az időszakról!

Porto Douro Vineyards

Magyar füleknek ismerősen cseng az “Oportó” szó, hiszen a főleg a villányi borvidéken kedvelt könnyed, jóivású vörösbort adó kékszőlőnek, a portugiesernek ez volt a leánykori neve. De mivel sem a bornak, sem pedig a szőlőfajtának nincs köze Portugália második legnagyobb városához, Portóhoz, így az EU tagságunkkal párhuzamosan el kellett a jól ismert névtől búcsúzni.

Tokaji szőlő

Sok szempontból a legfontosabb - és a külföldieknek talán az egyedüli ismert - borvidékünkről nyilván mindenki hallott, hiszen Kölcsey Ferenc neves költeményében, a Himnuszban is említésre került. Bízunk benne, hogy nincs magyar ember, aki ne ivott volna tokaji bort. Az utóbbi közel két évtizedben azonban óriási változások zajlanak Tokaj-Hegyalján, így talán nem haszontalan sorra vennünk a tokaji borstílusokat.

Sherry-s hordók előtt

Ha az ún. erősített borok eltűnésére gondolok, eszembe jut a fenti latin mondás: így múlik el a világ dicsősége. Még pár évtizede elképzelhetetlen volt, hogy egy jobb angol klubban vagy családnál a vacsora ne egy száraz sherryvel kezdődjön és ne egy édes portói borral végződjön.

Gasztronómiai estünk az Akadémián

A Magyar Tudományos Akadémia éttermében talán 1999 óta szervezünk borkóstolóval kísért vacsorákat.

Esterházy pincészet

Ha Itáliában, Spanyolországban borvidékekre vetődik az érdeklődő, se szeri se száma a nemesi neveknek: márkik sokaságát ismeri a borvilág.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor