Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

A díszvacsora egy igazán egyedülálló rendezvény, amely általában sok ember részére szervezett hivatalos alkalmat, különleges esemény tiszteletére rendezett estét jelent.

 

Díszvacsora Budapesten az Akadémia Klubban

A díszvacsora az egyik legelegánsabb esemény, amelyen mindennek az est előkelő hangulatát kell szolgálnia. Ebben az Akadémia Klub személyzete a lehető legjobb segítség, hiszen nekünk fő elvünk a precizitás, a figyelmesség, és a magas színvonal képviselete.

 

Festői környezet díszvacsorák szervezéséhez

Kevés olyan lenyűgöző helyszínt találni Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia székháza – a könnyű megközelítés, a festői panoráma, a Duna közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy azt érezze, hogy a legideálisabb helyszínre lelt.

 

Fenséges fogások egy felejthetetlen díszvacsora keretében

Az Akadémia Klub rendezvényein olyan gasztronómiai élményben lehet része, amelyet garantáltan nem felejt el. Modern technológia és a hagyományok őrzése – olyan kombináció ez, amely elősegíti, hogy vendégeink minden egyes falatot elégedetten fogyasszanak. Mind a választék, mind az ízvilág ezt a célt szolgálja, továbbá igyekszünk kielégíteni a különleges kéréseket is, minden kívánságot rugalmasan kezelünk.

 

Különleges alkalom, amelyet személyre szabottan élvezhet

Ha szeretne díszvacsorát rendezni nálunk, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal, kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva és élvezze, hogy minden terhet leveszünk a válláról, amely a szervezéssel jár!


címkék: Akadémia Klub




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor