Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

Díszvacsora az Akadémia Klub szervezésében

A díszvacsora egy igazán egyedülálló rendezvény, amely általában sok ember részére szervezett hivatalos alkalmat, különleges esemény tiszteletére rendezett estét jelent.

 

Díszvacsora Budapesten az Akadémia Klubban

A díszvacsora az egyik legelegánsabb esemény, amelyen mindennek az est előkelő hangulatát kell szolgálnia. Ebben az Akadémia Klub személyzete a lehető legjobb segítség, hiszen nekünk fő elvünk a precizitás, a figyelmesség, és a magas színvonal képviselete.

 

Festői környezet díszvacsorák szervezéséhez

Kevés olyan lenyűgöző helyszínt találni Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia székháza – a könnyű megközelítés, a festői panoráma, a Duna közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy azt érezze, hogy a legideálisabb helyszínre lelt.

 

Fenséges fogások egy felejthetetlen díszvacsora keretében

Az Akadémia Klub rendezvényein olyan gasztronómiai élményben lehet része, amelyet garantáltan nem felejt el. Modern technológia és a hagyományok őrzése – olyan kombináció ez, amely elősegíti, hogy vendégeink minden egyes falatot elégedetten fogyasszanak. Mind a választék, mind az ízvilág ezt a célt szolgálja, továbbá igyekszünk kielégíteni a különleges kéréseket is, minden kívánságot rugalmasan kezelünk.

 

Különleges alkalom, amelyet személyre szabottan élvezhet

Ha szeretne díszvacsorát rendezni nálunk, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal, kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva és élvezze, hogy minden terhet leveszünk a válláról, amely a szervezéssel jár!


címkék: Akadémia Klub




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

MONYO sörök az Akadémia Klub Étterem gasztronómiai vacsoráján

Szerencsére hosszabb idő telt el a nyári kerti parti óta, így a mondásnak, miszerint “borra sör: meggyötör”, nincs létjogosultsága. Merészet gondoltunk: a szokásos szeptemberi szüreti borest helyett sörvacsorát szerveztünk az Akadémiai Klub éttermében. A MONYO kézműves sörfőzde (hivatalos nevén MONYO Brewing Co.) termékeihez kreált ételsort Bencze Gergő szakácsmesterünk.

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor