Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten

 

A Magyar Tudományos Akadémia Székházában található számos helyszín közül bizonyára mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet. Egy biztos: legyen szó magán vagy üzleti rendezvényről, kisebb vagy egészen nagy létszámról, hivatalos vagy kötetlen eseményről, Önök minden esetben exkluzív ellátásban részesülnek majd. Sok éves tapasztalatunk a bizonyíték arra, hogy rendezvénye gördülékenyen haladhat, anélkül, hogy Önnek bármi miatt aggódnia kellene.

 

 

Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne rendezvény szervezésére

 

Nem is kétséges, hogy Budapest egyik leggyönyörűbb panorámával rendelkező épületéről van szó, hiszen a Duna közelsége a Lánchíd látványa mindenkit azonnal elkápráztat. Az épület maga pedig szintén impozáns, garantáltan lenyűgözi majd a vendégeket.

Rendezvényt tarthat több termünkben is, mi a segítségére leszünk abban, hogy minden alkalomhoz megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Igyekszünk a klasszikus eleganciát képviselni a gasztronómia területén is, harmóniát teremteni a hagyományok és a modern trendek között. Ezért konyhánkra jellemző a magyar ízek megőrzése, az új irányzatok követévével egy időben.

 

 

Ha exkluzív rendezvényhelyszínt keres, kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi linkre kattintva: Rendezvény ajánlatkérés

 


címkék: Akadémia Klub, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor