Gálavacsora helyszín Budapesten

Gálavacsora helyszín Budapesten

 

Gálavacsora helyszín a Magyar Tudományos Akadémián!

A gálavacsora a legelegánsabb fogadás, melyet hol is tarthatnánk szebb és igényesebb, patinásabb környezetben, mint a Magyar Tudományos Akadémia gyönyörű termeiben? Budapest egyik legszebb, legrangosabb épülete, gyönyörű kilátással, hagyományokkal, múlttal, és presztízzsel. Aki volt már az Akadémia épületében, látta a Kodály-rendezvényteremet a Vörösmarty-rendezvényteremet vagy akár a Sarokteremet, tudja, hogy egyedi varázzsal bíró, méltóságot és tekintélyt sugárzó, gyönyörűen felújított helyszínen tudja fogadni vendégeit. Díszvacsora helyszíneink legtöbbjéből gyönyörű, megkapó kilátás nyílik Budapestre, a Lánchídra, a Budai Várra, a Halászbástyára és persze a Dunára. Gálavacsora vagy díszvacsora helyszínként azért is különösen kiváló helyszín az MTA székháza, mivel a belváros szívében, de jó parkolási lehetőségekkel rendelkezik. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, a környéken rengeteg hotel és szálláslehetőség van. 

Gálavacsora, díszvacsora szervezésére, helyszín bérlésére kérje ajánlatunkat ide kattintva!

 

Miért a gálavacsora, avagy díszvacsora a legjobb módja vendégei elkápráztatásának?

A gálavacsora vagy díszvacsora egy ültetett, kötött formája a fogadásoknak. A felszolgálók, a felszolgálás módja, a terem díszítése mind elegáns, az ételek különlegesek. Az Akadémia Klub étterem rendezésében a gálavacsora minden rendezvény fénypontja lehet. 

 

Díszvacsora, gálavacsora szolgáltatás magas szinten

Az Akadémia Klub étterem csapata a gálavacsorák és díszvacsorák rendezésében,kiszolgálásában nagy gyakorlatra tett szert az elmúlt több, mint tíz év során. Minisztériumok, külföldi delegációk, tudományos konferenciák számára heti szinten rendezünk díszvacsorát, biztosítunk helyet gálavacsorák megrendezésére. Beutaztatással foglalkozó utazási irodák állandó partnerei vagyunk külföldi üzleti és magánjellegű csoportok számára tartandó gálavacsora helyszín és kiszolgálás tekintetében. Ilyenkor nincs más dolga, csak élvezni az Ön által kiválasztott teremben a rendezvény pillanatait. Az egész rendezvény menetét végigkísérjük, amivel nagy terhet veszünk le az Ön válláról. 

 

Gálavacsorák lebonyolításához leginkább ajánlott helyszíneink:  

 

 

Gálavacsora, díszvacsora szervezésére, helyszín bérlésére kérje ajánlatunkat ide kattintva!


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor