GASZTRONÓMIAI VACSORA - JANUÁR.27. - OLASZRIZLING ÉS CABERNET SAUVIGNON

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “OLASZRIZLING ÉS CABERNET SAUVIGNON”
témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

 

Időpont: 2020. január 27., hétfő 18:30 (Vendégérkezés 18.30-tól, vacsora 19:00 órától) Helyszín: Akadémiai Klub Kodály- / Vörösmarty-terem (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.) 

 

 

A vacsora témája: OLASZRIZLING ÉS CABERNET SAUVIGNON Vendégünk: Jásdi István 

 

 

 

 

 

MENÜSOR


Köszöntő ital Jásdi Csopaki Rizling 2019 

 


Tepertőkrém Szent Donát Csopaki Rizling KÓDEX Kishegy 2015 

 


Libamáj barack chutney-val és mákos gubával

Pfneiszl Soproni Cobemet Sauvignon „megerősíteni" 2016 

 


Savanyú káposztás marha consommé 

 


Fogas pankórnorzsás garnélával, sütőtökpürével

Jásdi István Csopaki Oloszrizling Kódex Lőczedomb 2016

Jásdi István Csopaki Olaszrizling Kódex Siralomvágó 2015 

 


Füstölt libamelles töltött káposzta paprikás tejfölhabbal

Gere Attila Villányi Cobernet Sauvignon 2016 

 


Tejcsokoládé és praliné-torta

Szekszárdi Cabernet Sauvignon Vesztergombi Csaba 2016 


Espresso

Ásványvíz 





Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

További cikkek >
New York Café TripAdvisor