Gasztronómiai vacsora - November 18. - Vulkán 2. bazalt - Badacsony

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Vulkán 2. bazalt - Badacsony”
témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Időpont: 2019. november 18., hétfő 18:30
(Vendégérkezés 18.30-tól, vacsora 19:00 órától)
Helyszín: Akadémiai Klub Vörösmarty-terem
(1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.)
A vacsora témája: Vulkán 2. bazalt - Badacsony

MENÜSOR

Köszöntő ital: Szászi Endre Rózsakő 2018

 

Amuse bouche: Serrano zöldborsókrémmel, sós linzerben

Gilvesy Rajnai Rizling Tarányi 2017

 

Füstöl pisztráng padlizsántatárral, citrom befőttel

Váli Péter Kéknyelű 2017

 

Marha consommé csontvelővel pirítóson

 

Szárnytöves jércemell parmezánmártással, sült gesztenyével,

aszalt gyümölcsös salátával
Laposa Apukám Világa 2017

 

Grillezett borjúszűz vajas édesburgonyával, pankómorzsás zellerszárral, jus-vel

Pálffy Káli Királyi Fekete-hegy Olaszrizling 2017
Káli Kövek Kékfrankos 2017

 

Étcsokoládé torta házi meggylekváros macaronnal

2HA Tabunello 2017

Espresso
Ásványvíz





Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

További cikkek >
New York Café TripAdvisor