Gasztronómiai estek

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Chardonnay és pinot noir – valamint pisztráng, fogas és társai (egyszerűbben szólva: hal)” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, konyhafőnökünk Vaszilkó László tolmácsolásában.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “OLASZRIZLING ÉS CABERNET SAUVIGNON” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Vulkán 3. riolit, dácit, zeolit - Tokaj” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Vulkán 2. bazalt - Badacsony” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “LÖSZ – Szekszárd és Balatonboglár” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.

Gasztronómiai vacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “MÁRGA – Csopak és a Csopaki Kódex” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában. Vendégünk: Jásdi Attila

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “CSILLÁMPALA – Sopron és Ménes” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában. Vendégünk: Balla Géza

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Mészkő – Eger és a Nagy-Eged-hegy” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.


1/4

címkék:



Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

További cikkek >
New York Café TripAdvisor