Gasztronómiai estek

Akadémia Klub gasztronómiai fogás

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal Szentesi József szüreti vacsorájával (Szentesi Pince) várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.

Frissítő gyümölcsök dinnyén tálalva az Akadémia Klub

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és a Feind Borház legjobb tételeinek kíséretében az MTA rejtélyes belső udvarán!

Étel- és bor különlegességek az Akadémia Klub gasztronómiai vacsoráján

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és az “MTA Bora 2018” nyertes tételeinek kíséretében! 

Akadémia Klub Étterem Vörösmarty-terem

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! 

Étel- és bor különlegességek az Akadémia Klub gasztronómiai vacsoráján

Ismerje meg farsangi témájú februári gasztronómiai vacsoránk menetét az Akadémia Klubban, valamint a felszolgált ételeket és italokat.


2/4

címkék:



Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

kiváló desszert bort kóstolhattak évkezdő gasztronómiai vacsoránkon

A farsangi és báli szezonban rendeztük meg idei első borvacsoránkat. Az elegáns rendezvényen noha táncra nem került sor, a kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek és a nagyszerű borok gondoskodtak. Elöljáróban azonban nézzünk kicsit utána mit is érdemes tudni erről az időszakról!

Porto Douro Vineyards

Magyar füleknek ismerősen cseng az “Oportó” szó, hiszen a főleg a villányi borvidéken kedvelt könnyed, jóivású vörösbort adó kékszőlőnek, a portugiesernek ez volt a leánykori neve. De mivel sem a bornak, sem pedig a szőlőfajtának nincs köze Portugália második legnagyobb városához, Portóhoz, így az EU tagságunkkal párhuzamosan el kellett a jól ismert névtől búcsúzni.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor