Kapcsolat telefonszám



Akadémia Klub


Magyar Tudományos Akadémia
1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.

Rendezvényszervezés: +36 1 473 1635
Éttermi asztalfoglalás: +36 1 312 0626


info@klubetterem.hu

 

 

Parkolás az Akadémia Klub rendezvényein


A parkolás lehetősége adott egyrészt a Magyar Tudományos Akadémia előtti közparkolóban, a rakparton valamint a környező utcákban, mely reggel 8:00 és este 20:00 között díjköteles.
Amennyiben autóját őrzött, fedett helyen szeretné elhelyezni, úgy a Gresham Palota mélygarázsát tudjuk ajánlani, melyhez előzetes egyeztetés szükséges. Ennek lefoglalásában örömmel állunk rendelkezésükre.
A parkoló megközelíthető a Széchenyi István tér felől, illetve a Nádor utcából nyíló Vigyázó Ferenc utca felől.


A parkolás menete


A mélygarázsban történő parkolás után jegyváltás szükséges a jegykiadó automatából. Ezt a jegyet kérjük, hozzák magukkal az Akadémia Klub rendezvényére is, ahol munkatársaink fogják lepecsételni és ezzel érvényesíteni a jegyet. A rendezvényt követően a lepecsételt jegyet szíveskedjenek felmutatni a parkolóőrnek. A lepecsételt jeggyel a parkolás ingyenes.


Az Akadémia Klub megközelítése


Megközelítés tömegközlekedéssel: Utazzon a 3-as metró vonalán a Deák téri állomásig, majd szálljon át az 105-ös vagy a 16-os buszra Buda irányába és utazzon a Széchenyi István téri megállóig.
Amennyiben a 2-es metróval indulna, úgy utazzon a Kossuth Lajos térig majd szálljon át a 2-es villamosra, amivel 1 megállóval eléri a Széchenyi István teret.


Csapatunk

 

Minden vendég következtetést von le vendéglátójáról az est szervezettsége alapján. Rendezvényeinken ezért szenvedélyesen törekszünk a részletek összhangjára. Akik ebben a tudásuk legjavát adják:

Kusnyár Gábor
ügyvezető igazgató

Telefon: +36 1 473 1635
Mobil: +36  30 343 5685
E-mail: kusnyar.gabor@klubetterem.hu

Tóth Adrienn
értékesítési igazgató

Telefon:+36 1 473 1635
Mobil: +36 30 405 6855
E-mail: toth.adrienn@klubetterem.hu

 

 

 

Rákos Lívia
rendezvény igazgató


Mobil: +36 30 740 8821
e-mail: catering@klubetterem.hu

Kovács Krisztián
bankett igazgató

Telefon: +36 1 473 1635
Mobil: +36 307495634
e-mail: kovacs.krisztian@klubetterem.hu

Zsigmond Szabolcs
üzletág igazgató

Telefon: +36 1 473 1635
Mobil: +36 30 653 0532
e-mail: zsigmond.szabolcs@klubetterem.hu

Dalanics Vanessza
senior rendezvényszervező

Telefon: +36 1 473 1635
E-mail: info@klubetterem.hu

Bencze Gergő
konyhaigazgató

Telefon: +36 1 473 1635
Mobil: +36 30 601 8338
E-mail: chef@klubetterem.hu

Vaszilkó László
konyhafőnök

Telefon: +36 1 473 1635
Mobil: +36 30 701 4922
E-mail: vaszilko.laszlo@klubetterem.hu

Janosek Beatrix
pénzügyi vezető

Telefon: +36 1 473 1635

Vincze Bernadett
Senior MICE sales manager

Telefon: +36 1 473 1635
Mobil: +36 30 740 8822
E-mail: bernadett.vincze@klubetterem.hu

Halasi Tünde
büfévezető

Telefon: +36 1 473 1635


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

kiváló desszert bort kóstolhattak évkezdő gasztronómiai vacsoránkon

A farsangi és báli szezonban rendeztük meg idei első borvacsoránkat. Az elegáns rendezvényen noha táncra nem került sor, a kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek és a nagyszerű borok gondoskodtak. Elöljáróban azonban nézzünk kicsit utána mit is érdemes tudni erről az időszakról!

Porto Douro Vineyards

Magyar füleknek ismerősen cseng az “Oportó” szó, hiszen a főleg a villányi borvidéken kedvelt könnyed, jóivású vörösbort adó kékszőlőnek, a portugiesernek ez volt a leánykori neve. De mivel sem a bornak, sem pedig a szőlőfajtának nincs köze Portugália második legnagyobb városához, Portóhoz, így az EU tagságunkkal párhuzamosan el kellett a jól ismert névtől búcsúzni.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor