Kapcsolat, elérhetőségek - Akadémia Klub



Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 

 

Akadémia Klub Cím, Telefonszám


Magyar Tudományos Akadémia
1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.

Rendezvényszervezés: +36 1 kattintson!
Éttermi asztalfoglalás: +36 1 kattintson!


info@klubetterem.hu

 

GPS koordináták:

47.501246, 19.046451

47°30'04.5"N 19°02'47.2"E

 

Parkolás az Akadémia Klub rendezvényein


A parkolás lehetősége adott egyrészt a Magyar Tudományos Akadémia előtti közparkolóban, a rakparton valamint a környező utcákban, mely reggel 8:00 és este 20:00 között díjköteles.
Amennyiben autóját őrzött, fedett helyen szeretné elhelyezni, úgy a Gresham Palota mélygarázsát tudjuk ajánlani, melyhez előzetes egyeztetés szükséges. Ennek lefoglalásában örömmel állunk rendelkezésükre.
A parkoló megközelíthető a Széchenyi István tér felől, illetve a Nádor utcából nyíló Vigyázó Ferenc utca felől.


A parkolás menete


A mélygarázsban történő parkolás után jegyváltás szükséges a jegykiadó automatából. Ezt a jegyet kérjük, hozzák magukkal az Akadémia Klub rendezvényére is, ahol munkatársaink fogják lepecsételni és ezzel érvényesíteni a jegyet. A rendezvényt követően a lepecsételt jegyet szíveskedjenek felmutatni a parkolóőrnek. A lepecsételt jeggyel a parkolás ingyenes.


Az Akadémia Klub megközelítése


Megközelítés tömegközlekedéssel: Utazzon a 3-as metró vonalán a Deák téri állomásig, majd szálljon át az 105-ös vagy a 16-os buszra Buda irányába és utazzon a Széchenyi István téri megállóig.
Amennyiben a 2-es metróval indulna, úgy utazzon a Kossuth Lajos térig majd szálljon át a 2-es villamosra, amivel 1 megállóval eléri a Széchenyi István teret.


Csapatunk

 

Minden vendég következtetést von le vendéglátójáról az est szervezettsége alapján. Rendezvényeinken ezért szenvedélyesen törekszünk a részletek összhangjára. Akik ebben a tudásuk legjavát adják:

Kusnyár Gábor
ügyvezető igazgató

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: kusnyar.gabor@klubetterem.hu

 

Tóth Adrienn
értékesítési igazgató

Telefon:+36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: info@klubetterem.hu

 

 

 

Rákos Lívia
rendezvény igazgató

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
e-mail: catering@klubetterem.hu

Kovács Krisztián
bankett igazgató

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
e-mail: kovacs.krisztian@klubetterem.hu

Zsigmond Szabolcs
üzletág igazgató

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
e-mail: zsigmond.szabolcs@klubetterem.hu

Kovács Zsanett
rendezvényszervező

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: info@klubetterem.hu

Mencsik András
rendezvényszervező

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: info@klubetterem.hu

Dalanics Vanessza
rendezvényszervező

Telefon: +36 kattintson!
E-mail: info@klubetterem.hu

Vincze Bernadett
ügyfélkapcsolati vezető

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: bernadett.vincze@klubetterem.hu

Barbay Mónika
ügyfélkapcsolati vezető

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
e-mail: barbay.monika@klubetterem.hu

Bencze Gergő
konyhafőnök

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: chef@klubetterem.hu

Janosek Beatrix
pénzügyi vezető

Telefon: +36 kattintson!

Halasi Tünde
büfévezető

Telefon: +36 kattintson!


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

MONYO sörök az Akadémia Klub Étterem gasztronómiai vacsoráján

Szerencsére hosszabb idő telt el a nyári kerti parti óta, így a mondásnak, miszerint “borra sör: meggyötör”, nincs létjogosultsága. Merészet gondoltunk: a szokásos szeptemberi szüreti borest helyett sörvacsorát szerveztünk az Akadémiai Klub éttermében. A MONYO kézműves sörfőzde (hivatalos nevén MONYO Brewing Co.) termékeihez kreált ételsort Bencze Gergő szakácsmesterünk.

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor