Kapcsolat, elérhetőségek - Akadémia Klub



Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 

 

Akadémia Klub Cím, Telefonszám


Magyar Tudományos Akadémia
1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.

Rendezvényszervezés: +36 1 kattintson!
Éttermi asztalfoglalás: +36 1 kattintson!


info@klubetterem.hu

 

GPS koordináták:

47.501246, 19.046451

47°30'04.5"N 19°02'47.2"E

 

Parkolás az Akadémia Klub rendezvényein


A parkolás lehetősége adott egyrészt a Magyar Tudományos Akadémia előtti közparkolóban, a rakparton valamint a környező utcákban, mely reggel 8:00 és este 20:00 között díjköteles.
Amennyiben autóját őrzött, fedett helyen szeretné elhelyezni, úgy a Gresham Palota mélygarázsát tudjuk ajánlani, melyhez előzetes egyeztetés szükséges. Ennek lefoglalásában örömmel állunk rendelkezésükre.
A parkoló megközelíthető a Széchenyi István tér felől, illetve a Nádor utcából nyíló Vigyázó Ferenc utca felől.


A parkolás menete


A mélygarázsban történő parkolás után jegyváltás szükséges a jegykiadó automatából. Ezt a jegyet kérjük, hozzák magukkal az Akadémia Klub rendezvényére is, ahol munkatársaink fogják lepecsételni és ezzel érvényesíteni a jegyet. A rendezvényt követően a lepecsételt jegyet szíveskedjenek felmutatni a parkolóőrnek. A lepecsételt jeggyel a parkolás ingyenes.


Az Akadémia Klub megközelítése


Megközelítés tömegközlekedéssel: Utazzon a 3-as metró vonalán a Deák téri állomásig, majd szálljon át az 105-ös vagy a 16-os buszra Buda irányába és utazzon a Széchenyi István téri megállóig.
Amennyiben a 2-es metróval indulna, úgy utazzon a Kossuth Lajos térig majd szálljon át a 2-es villamosra, amivel 1 megállóval eléri a Széchenyi István teret.


Csapatunk

 

Minden vendég következtetést von le vendéglátójáról az est szervezettsége alapján. Rendezvényeinken ezért szenvedélyesen törekszünk a részletek összhangjára. Akik ebben a tudásuk legjavát adják:

Kusnyár Gábor
ügyvezető igazgató

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: kusnyar.gabor@klubetterem.hu

 

Tóth Adrienn
értékesítési igazgató

Telefon:+36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: info@klubetterem.hu

 

 

 

Rákos Lívia
rendezvény igazgató

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
e-mail: catering@klubetterem.hu

Kovács Krisztián
bankett igazgató

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
e-mail: kovacs.krisztian@klubetterem.hu

Zsigmond Szabolcs
üzletág igazgató

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
e-mail: zsigmond.szabolcs@klubetterem.hu

Kovács Zsanett
rendezvényszervező

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: info@klubetterem.hu

Mencsik András
rendezvényszervező

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: info@klubetterem.hu

Dalanics Vanessza
rendezvényszervező

Telefon: +36 kattintson!
E-mail: info@klubetterem.hu

Vincze Bernadett
ügyfélkapcsolati vezető

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: bernadett.vincze@klubetterem.hu

Barbay Mónika
ügyfélkapcsolati vezető

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
e-mail: barbay.monika@klubetterem.hu

Bencze Gergő
konyhafőnök

Telefon: +36 kattintson!
Mobil: +36 kattintson!
E-mail: chef@klubetterem.hu

Janosek Beatrix
pénzügyi vezető

Telefon: +36 kattintson!

Halasi Tünde
büfévezető

Telefon: +36 kattintson!


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor