Konferencia helyszín Budapesten a belvárosban?

Konferencia helyszín Budapesten a belvárosban?

Konferencia helyszín Budapesten? Természetesen a Magyar Tudományos Akadémián!

Sok konferencia helyszín bérlehető ma Budapesten, de kevésnek ad olyan méltóságot és hitelességet az intézmény, melyben helyet kapott, mint a Magyar Tudományos Akadémia konferencia termei. Magyar és nemzetközi tudósok, Nobel díjasok, és vezető politikusok tartották mér itt előadásaikat. Az Akadémia a tudomány fellegvára. Ez a hangulat megalapozza bármilyen konferencia hírnevét, ha konferencia helyszínként az Akadémiát választják. 

 

Konferencia helyszín cateringgel

Konferencia helyszínként akkor jó egy terem, ha a konferencián résztvevők ellátása is megfelelő. Az Akadémia Klub csapata nemzetközi és állami delegációk kiszolgálásában szerezte évtizedes tapasztalatát, modern konyhánk a mai követelmények (legyen az gasztronómiai vagy törvényi) a legmagasabb szinten megfelel. 

Legyen szó kávészünetről, ebédről vagy gálavacsoráról, az Akadémia Klub mindent biztosít a konferencia szervezőinek.

 

Konferencia helyszín patinás berendezéssel, gyönyörű kilátással

A Magyar Tudományos Akadémia gyönyörűen felújított termei, a legváltozatosabb és legszínvonalasabb konferenciák helyszínéül szolgáltak már eddig is. Legtöbbjükből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a Budai várra, a Lánchídra. Konferencia helyszíneink méreteik és stílusoknak megfelelően különböző lehetőségeket rejtenek, az alábbi linkeken megtekinthetőek:

 

 

A jó konferencia helyszín fontos eleme Budapesten: a megközelíthetőség! 

Egy-egy konferenciára számos helyszínről érkeznek az emberek, ezért nagyon fontos, hogy a rendezvényhelyszín könnyen megközelíthető legyen minden Vendég számára.

Az Akadémia Klub elegáns termei a város szívében található Magyar Tudomány Akadémia falai között, kiváló helyszínként szolgálnak egy üzleti vagy akár egy tudományos konferenciának is. Önnek nincs más dolga, csak meginvitálni az eseményre a Vendégeit, cégünk pedig minden más feladatot ellát, így Önnek csak le kell aratni a babérokat a stressz, és a komoly szervezési feladatok helyett. 

 

Kérje ajánlatunkat konferencia helyszín bérésre most, visszahívjuk! Kérjük, kattintson ide! 
 

 


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor