KULISSZÁK MÖGÖTT OKTÓBER 26.

KULISSZÁK MÖGÖTT

 

Aperitif:
Hungária Grand Cuvée

 

Amuse bouche: 
Kacsamáj csokoládés szilvalekvárral

 

Jérce kocsonya savanyított csírasalátával, tökmagolajjal, fekete kenyérrel  
Agyaglik Olaszrizling Selection 2012, Pántlika Pince Dörgicse 

 

Zöldkagyló leves

 

Velős borjú  parajos édes burgonyával juss-vel
Bukolyi Bikavér Selection 2012 (Bukolyi Marcell), Eger

 

Vaddisznó pofa tarhonya rizottóval, cékla tatárral, sörmártással
Hidaspetre Kékfrankos 2013, Vida Családi Borbirtok Szekszárd
Pfneiszel Cabernet Sauvignon 2011/12, Sopron, Pfneiszel Pince

 

Csokoládétorta menthol géllel
Tokaji Aszú 6 puttonyos Birsalmás 2007, Royal Tokaji 

 





Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

További cikkek >
New York Café TripAdvisor