Oktatás terembérlés Budapest

Oktatás terembérlés Budapest

Terembérlés oktatáshoz Budapesten – az Akadémia Klub tökéletes helyszínt biztosít
 

Ha a jövőben oktatást, tréninget, vagy előadást tervez, akkor az Akadémia Klub számos helyszíne között biztosan megtalálja az ideálisat. Mi is lehetne tökéletesebb erre a célra, mint a Magyar Tudományos Akadémia székháza, ahol már maga a hely is tanulásra ösztönöz. Az elegáns, mégis kellemes hangulat mindenkit pozitív érzésekkel tölt el, így nem úgy fognak gondolni az oktatásra, mint egy újabb unalmas, kötelező programra, hanem várakozással állnak majd az esemény elébe, ami valljuk be, nagyon sokat számít az oktatás, előadás sikerének szempontjából.

 

Miért válassza az Akadémia Klubot, ha oktatásra keres terembérlési lehetőséget Budapesten?

 

Először is: a helyszín könnyen megközelíthető, ami manapság elengedhetetlen fontosságú. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel a résztvevők könnyen megtalálják a Magyar Tudományos Akadémia székházát, amely közvetlenül a Duna partján helyezkedik el. A létszámtól függően különböző termek állnak rendelkezésére, így még választási lehetősége is van – egy biztos: minden terem ízlésesen van berendezve, amelyekből lenyűgöző kilátás nyílik a dunai panorámára.

 

Teljeskörű kiszolgálás terembérlés esetén oktatásokon, tréningeken Budapesten

Rendezvényeinken ebéd-illetve kávészünet is része a szolgáltatásnak, hiszen nincs is annál rosszabb, ha az oktatás során mindenki éhséggel, vagy éppen szomjúsággal küzd, ami nagyban csökkenti az előadás hatékonyságát. Nálunk ez garantáltan nem jelent problémát, hiszen választékos és ízletes falatokat, és italokat szolgálunk fel a meghívott vendégek számára a megrendelő igényei szerint előkészítve azokat.

 

Kényelem és egyszerűség: ezt garantáljuk, ha nálunk választ terembérlési lehetőséget oktatásra Budapesten

Önnek a technikai kérdésekkel sem kell bajlódnia, a rendezvényekhez projektort, illetve vetítőt is biztosítunk, valamint a termek elrendezését is igény szerint a vendégek számától, és a rendezvény típusától függően alakítjuk.

 

Ha nálunk szeretné tartani oktatását/előadását, kérje ajánlatunkat terembérlésére ide kattintva

 


címkék: Akadémia Klub, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Termeink




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor