Oktatás/tréning helyszín

Oktatás/tréning helyszín

Oktatás, képzési helyszín Budapesten? Lehetne tökéletesebb, mint a Magyar Tudományos Akadémia székházában, a belvárosban?
 

Egy jó képzés alapvető eleme az előadók előadásai mellett a megfelelő képzési helyszínválasztás. Legyen az belső képzés, tanfolyam, vagy előadás ügyfeleknek, a képzési helyszín hangulata meghatározza, megalapozza a hallgatók hozzáállását az előadáshoz. Mennyire más azt mondani, hogy képzéseinket a Magyar Tudományos Akadémián tartjuk, mint azt, hogy XY- irodaházban, nem?

 

 

 

 

 

 

 

Miért ideális oktatási képzési helyszín az Akadémia Klub?

Mit várunk el az ideális oktatási helyszíntől? 


1.    az ideális oktatási helyszín legyen könnyen elérhető tömegközlekedéssel

Az Akadémia klub képzési helyszínei a villamossal, metróval és busszal is könnyen elérhetőek

2.    az ideális képzési helyszín környékén legyen parkolási lehetőség

A Magyar tudományos Akadémia előtt egy nagy parkolót találunk, de a környező utcákban is sok a parkolási lehetőség

3.    az ideális oktatási helyszín legyen minőségi módon berendezve

A Magyar Tudományos Akadémia épülete az egyik legpatinásabb, gyönyörűen felújított, karbantartott épülete hazánknak. A termek fenségesek, gyönyörű kilátással a Dunára, a Várra és a Lánchídra. 

4.    az ideális tanfolyam helyszínen legyen lehetőségem ebédet, kávészünetet biztosítani

Az Akadémia Klub konyhája az akadémikusok és külföldi, neves vendégeik mellett állami vezetők rendezvényein is kiszolgál. Referenciáink biztosítják a tökéletes minőséget! 

 

Oktatási helyszín teljes körű kiszolgálással

Tanfolyamok, képzések megtartásához a kávészünet és az ebéd biztosítása mellett igény szerint projektort és vetítővásznat is tudunk biztosítani. A termek berendezését a képzés jellegének, a vendégek számának megfelelően alakítjuk ki.

 

 

Kérje ajánlatunkat képzési helszín bérlésére most, ide kattintva! 


címkék:




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor