Kis létszámú rendezényhelyszín Budapesten

Kis létszámú rendezényhelyszín Budapesten

Kis létszámú rendezvények tökéletes helyszíne Budapesten

 

Budapesten keres olyan helyszínt rendezvényének, amely ideális kis létszámú, meghitt eseményekhez? Akkor a lehető legjobb helyen jár, ugyanis nálunk több olyan terem közül is választhat, amely tökéletesen megfelel ennek a célnak! Legyen szó vállalati, vagy privát rendezvényről, hivatalos vagy kötetlen hangulatú eseményről, segítőkész csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégei elégedetten távozzanak.

 

Válassza Budapest legszebb rendezvényhelyszínét kis létszámú eseményére is!

 

Az, hogy egy rendezvény kis létszámú, közel sem jelenti azt, hogy ne készülnénk rá ugyanolyan átadással, figyelmességgel és precizitással, mint bármely másik nagyobb szabású esményre. Számunkra elsődleges fontosságú, hogy minden egyes rendezvényt a lehető legkomolyabb felkészültséggel szervezzünk, legyen szó a tökéletes helyszín megtalálásáról, a felszolgált ételek és italok minőségéről, vagy kollégáink előzékenységéről.

 

Legideálisabb termeink kis létszámú rendezvények esetén:

 

SAROKTEREM

Az elnevezésből adódóan a terem az Akadémia Klub Duna parti szárnyában helyezkedik el az étterem különtermeként, így csodálatos panoráma nyílik mind a Dunára, Budai Várnegyedre valamint a Lánchídra. Kedvelt helyszín kisebb előadásokra, állófogadásokra illetve díszétkezésekre.

 

AKADÉMIA KLUB ÉTTEREM

Exkluzív, zártkörű éttermünk Budapest központjában a Lánchíd lábánál, a Magyar Tudományos Akadémia Székházának földszintjén, a budai várra néző gyönyörű panorámával várja kedves vendégeit.

 

Kérjen online személyre szabott ajánlatot ide kattintva mindössze néhány perc alatt, és kollégáink örömmel segítenek az ideális helyszín meglelésében kis létszámú rendezvényéhez!


címkék: Akadémia Klub, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés, Termeink




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor