Rendezvénytermek - Akadémia Klub

Exkluzív rendezvénytermek a Magyar Tudományos Akadémia Székházában

 

Kérje ajánlatunkat ide kattintva!

 

 

Exkluzív és zártkörű étterem

Exkluzív, zártkörű éttermünk Budapest központjában a Lánchíd lábánál, a Magyar Tudományos Akadémia Székházának földszintjén, a budai várra néző gyönyörű panorámával várja kedves vendégeit.

Terembérlés Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia épületében a Krúdy teremben, rendezvényhelyszínként céges és magán rendezvényeknek, konferenciáknak, előadásoknak, oktatásoknak.

A korabeli feljegyzésekből kiderül, hogy a Krúdy-terem hosszú ideig az Akadémia bortáraként működött. Jól megközelíthető terem, mely tökéletes helyszíne az elegáns üzleti ebédeknek és borvacsoráknak. 

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten. Az egykori Zeneterem, ma már Kodály-terem, azért különleges, mert szinte minden belső elrendezés megvalósítható benne, legyen szó akár előadásokról, állófogadásokról, vagy díszvacsorákról terembérlésről.

Az egykori Zeneterem, ma már Kodály-terem, azért különleges, mert szinte minden belső elrendezés megvalósítható benne, legyen szó akár előadásokról, állófogadásokról, vagy díszvacsorákról. A fenséges panoráma és a tekintélyt parancsoló hangulat rangot ad a rendezvényeknek.

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten, az MTA épületében: terembérlés, céges illetve magán rendezvények számára, gyönyörű kilátással, patinás környezetben.

A korábban Könyvtárteremként emlegetett Vörösmarty-terem a hamisítatlan angol klubhangulattal fogadja az oda érkező vendégeket. Elegáns mahagóni dolgozóasztalokkal és kényelmes bőrgarnitúrákkal berendezve kitűnő helyszíne lehet egy kötetlen beszélgetésnek, sajtótájékoztatóknak, vagy akár exkluzív fogadásoknak.

Prémium rendezvény helyszín

Az elnevezésből adódóan a terem az Akadémia Klub Duna parti szárnyában helyezkedik el az étterem különtermeként, így csodálatos panoráma nyílik mind a Dunára, Budai Várnegyedre valamint a Lánchídra. Kedvelt helyszín kisebb előadásokra, állófogadásokra illetve díszétkezésekre.


1/1

címkék:Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

Akadémia Klub - Best Of 2016

Visszatekintéssel kezdtük az évet és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy 2016-ban is nemes célokat szolgáló rendezvényeknek adhattunk otthont. 

Kazinczy Ferenc és a magyar nyelvújítás korszaka

  Mindannyian ismerjük Kazinczy Ferenc nevét, és a nyelvújítás fogalma is ismerősen cseng, de előfordulhat, hogy az ezzel kapcsolatos információink az idő múltával kissé hiányosak lettek. Elevenítsük fel együtt azt a magyarok számára meghatározó időszakot!  

Minden, amit a Magyar Tudományos Akadémia épületéről tudni érdemes!

Most Önnek is lehetősége nyílik betekintést nyerni a tavaly 150 éves évfordulóját ünneplő Magyar Tudományos Akadémia épületének történetébe a kezdetektől egészen napjainkig. Igen komoly jelentőséggel bír ez az épület, mégis oly keveset tudunk róla, ezért szeretnénk most Önök elé tárni egy rövid ismertetőt a székház tervezési és építési folyamatairól.

A Magyar Tudományos Akadémia legnagyszerűbb találmányai!

A Széchenyi István téren álló épület a magyar tudományosság otthona, amelyet 1825-ben gróf Széchenyi István azzal a céllal alapított, hogy megfelelő környezetet teremtsen a magyar tudós társaságok, kutatók számára. Az alapítás óta számtalan világszinten is elismert találmányt köszönhetünk az Akadémia kutatóinak, amelyek közül az utóbbi évek legjelentősebb eredményeit hoztuk most el Önök számára.

Márai Sándor a világpolgár különleges élete

Márai Sándor különleges élete - tudta, hogy a méltán világhírű Márai egy igazi világpolgár volt? Ismerje meg életének legfontosabb fordulópontjait, igazán érdekes történeteket tudhat meg egyik legelismertebb írónkról!  

Fantasztikus találmányok, amelyeket olyan magyar feltalálóknak köszönhetünk, akik a Magyar Tudományos Akadémia tagjai voltak - Jedlik Ányos munkássága.

Jedlik Ányos a 19. század egyik legjelentősebb magyar feltalálója, természettudósa, oktatója, bencés szerzetese volt, akinek számos alapvető fontosságú találmányt köszönhetünk, amelyet napjainkban is használunk.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor