Budapest legelőkelőbb fogadás helyszíne

Budapest legelőkelőbb fogadás helyszíne

Budapesti könnyedén megközelíthető helyszín pompás környezetben fogadásokra

 

Ha egy olyan rendezvényhelyszínre van szüksége Budapesten, ahol minden adott egy előkelő fogadáshoz, akkor a legjobb helyen jár! Isteni falatok, figyelmes kiszolgálás, technikai háttér - mi mindezt biztosítjuk! Ráadásul mindezt egy igazán könnyen megközelíthető helyen, gyönyörű környezetben, lenyűgöző panorámával, közvetlenül a Lánchíd lábánál elhelyezkedő Magyar Tudományos Akadémia székházában.

 

Elegáns fogadás helyszín Budapesten

 

Ha rendezvénye leginkább fogadás jellegű, akkor igazán érdemes minket választania, ugyanis ezt nálunk akár egyfajta termékbemutatóval is könnyedén kiegészítheti az általunk biztosított roll-upoknak és vitrineknek köszönhetően. Ha az Akadémia szellemiségének megfelelő témájú fogadását nálunk szeretné tartani, érdeklődjön online, hogy a tökéletes, személyre szabott ajánlatot tudjuk Önnek összeállítani.

 

A budapesti Akadámia Klub számtalan lehetőséget nyújt fogadási helyszín biztosítására

 

Legyen szó 20 vagy akár 100 főről, abban biztos lehet, hogy csapatunk a körülményekhez igazodva a legmagasabb színvonalat fogja biztosítani rendezvénye számára. Vendégelje meg előkelő körülmények között a meghívottakat, nyűgözze le őket – ebben mi maximálisan a segítségére leszünk! Igény szerint állítjuk össze a felszolgált ételeket és italokat, így igazán mindenki átélheti az általunk kínált magas színvonalú gasztronómiai élményt is.

 

Válassza ki Ön a legmegfelelőbb helyszínt fogadásának!

 

Az Akadémia Klub számos termet kínál azok számára, akik rendezvényt kívánnak nálunk tartani, fogadás esetén pedig az esemény jellegéből adódóan szinte bármelyik termünk ideális lehet, így a létszámot figyelembe véve Ön döntheti el, melyiket tartja a legtökéletesebbnek. Kollégáink ismertetik Önnel termeink legfontosab adottságait, így felkészülten állhat a rendezvény elébe.

 

Amennyiben úgy dönt, hogy nálunk szeretné megtartani fogadását, akkor kérjen ajánlatot online ide kattintva mindössze néhány perc alatt, és mi gondoskodunk róla, hogy Budapest legjobb helyszínét élvezhesse!

 

 


címkék: Akadémia Klub, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

Gasztronómiai estünk az Akadémián

A Magyar Tudományos Akadémia éttermében talán 1999 óta szervezünk borkóstolóval kísért vacsorákat.

Esterházy pincészet

Ha Itáliában, Spanyolországban borvidékekre vetődik az érdeklődő, se szeri se száma a nemesi neveknek: márkik sokaságát ismeri a borvilág.

MONYO Schatzi (búzasör)

A biblia okán is úgy gondolhatjuk, hogy talán a bor lehetett a legősibb alkoholos ital az emberiség történetében, de a sör és pl. ún. “mézbor” jócskán megelőzi korban a szőlőből készült nedűt.

MONYO sörök az Akadémia Klub Étterem gasztronómiai vacsoráján

Szerencsére hosszabb idő telt el a nyári kerti parti óta, így a mondásnak, miszerint “borra sör: meggyötör”, nincs létjogosultsága. Merészet gondoltunk: a szokásos szeptemberi szüreti borest helyett sörvacsorát szerveztünk az Akadémiai Klub éttermében. A MONYO kézműves sörfőzde (hivatalos nevén MONYO Brewing Co.) termékeihez kreált ételsort Bencze Gergő szakácsmesterünk.

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor