Budapest legelőkelőbb fogadás helyszíne

Budapest legelőkelőbb fogadás helyszíne

Budapesti könnyedén megközelíthető helyszín pompás környezetben fogadásokra

 

Ha egy olyan rendezvényhelyszínre van szüksége Budapesten, ahol minden adott egy előkelő fogadáshoz, akkor a legjobb helyen jár! Isteni falatok, figyelmes kiszolgálás, technikai háttér - mi mindezt biztosítjuk! Ráadásul mindezt egy igazán könnyen megközelíthető helyen, gyönyörű környezetben, lenyűgöző panorámával, közvetlenül a Lánchíd lábánál elhelyezkedő Magyar Tudományos Akadémia székházában.

 

Elegáns fogadás helyszín Budapesten

 

Ha rendezvénye leginkább fogadás jellegű, akkor igazán érdemes minket választania, ugyanis ezt nálunk akár egyfajta termékbemutatóval is könnyedén kiegészítheti az általunk biztosított roll-upoknak és vitrineknek köszönhetően. Ha az Akadémia szellemiségének megfelelő témájú fogadását nálunk szeretné tartani, érdeklődjön online, hogy a tökéletes, személyre szabott ajánlatot tudjuk Önnek összeállítani.

 

A budapesti Akadámia Klub számtalan lehetőséget nyújt fogadási helyszín biztosítására

 

Legyen szó 20 vagy akár 100 főről, abban biztos lehet, hogy csapatunk a körülményekhez igazodva a legmagasabb színvonalat fogja biztosítani rendezvénye számára. Vendégelje meg előkelő körülmények között a meghívottakat, nyűgözze le őket – ebben mi maximálisan a segítségére leszünk! Igény szerint állítjuk össze a felszolgált ételeket és italokat, így igazán mindenki átélheti az általunk kínált magas színvonalú gasztronómiai élményt is.

 

Válassza ki Ön a legmegfelelőbb helyszínt fogadásának!

 

Az Akadémia Klub számos termet kínál azok számára, akik rendezvényt kívánnak nálunk tartani, fogadás esetén pedig az esemény jellegéből adódóan szinte bármelyik termünk ideális lehet, így a létszámot figyelembe véve Ön döntheti el, melyiket tartja a legtökéletesebbnek. Kollégáink ismertetik Önnel termeink legfontosab adottságait, így felkészülten állhat a rendezvény elébe.

 

Amennyiben úgy dönt, hogy nálunk szeretné megtartani fogadását, akkor kérjen ajánlatot online ide kattintva mindössze néhány perc alatt, és mi gondoskodunk róla, hogy Budapest legjobb helyszínét élvezhesse!

 

 


címkék: Akadémia Klub, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

Akadémi Klub farsangi bál

Programszervezők régi nagy mondása: két esetben van gond, ha van rendezvény, és ha nincs. Nos, az adventtel induló karácsonyi időszakot a rendezvényszervező és catering cégek csúcsszezonként könyvelik el: a vezetők, tulajdonosok örömmel konstatálják, hogy a késő őszi uborkaszezonnak vége, s javul a cash flow, a szervezők, szakácsok, cukrászok, felszolgálók meg általában várják a végét, az ünnepeket, hogy levegőt tudjanak venni.

Bormustra az Akadémián (mta.hu/Szigeti Tamás)

Nyolc. Nem kerek szám, nincs évforduló, nincs jubileum. Mégis fontos. Már nyolcadik alkalommal hirdette meg a Magyar Tudományos Akadémia elnöke 2016 végén a borversenyt az akadémia 2017-es borainak kiválasztására.

Akadémia Klub - Best Of 2016

Visszatekintéssel kezdtük az évet és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy 2016-ban is nemes célokat szolgáló rendezvényeknek adhattunk otthont. 

További cikkek >
New York Café TripAdvisor