Üzleti ebéd helyszín Budapesten az Akadémia Klubban

Üzleti ebéd helyszín Budapesten az Akadémia Klubban

Üzleti ebéd vagy vacsorahelyszín Budapest – A Magyar Tudományos Akadémia - Akadémia Klub

Mi a fontos Önnek, ha t keres Budapesten? A különleges környezet? Üzleti partnereinek lenyűgözése? A magas szintű kiszolgálás és az étel minősége? Esetleg a nyugalom és elszeparáltság a világ többi részétől? Esetleg a jó megközelíthetőség és a parkolási lehetőség is fontos? Ha Ön ezekre a kérdésekre igennel válaszolt, akkor az Akadémia Klub az Ön ideális üzleti ebéd helyszíne Budapesten! Alábbiakban tekintsük át, miért!

 

Üzleti ebéd és en különleges környezetben

Az Akadémia Klub igazi kis ékszerdoboz. Gyönyörű, patinás épületben, szépen felújított rendezvénytermekkel. A tudományos, politikai és üzleti élet nagyjai fordulnak meg nálunk napi szinten. A berendezés méltóságteljes, és az Akadémia szellemiségét képviseli. Nem csak maga az épület és a berendezés varázslatos, a kilátás is elbűvöl mindenkit. Az Akadémia Klub dunai panorámás rendezvénytermeinek ablakaiból a Lánchídra, a Halászbástyára és a Budai Várra láthatunk rá. Megkapóbb, meggyőzőbb, lenyűgözőbb helyszínt nem tudunk elképzelni egy üzleti ebéd vagy vacsora helyszínéül!

 

Üzleti ebéd vagy vacsora magas szinten

Mi, mint az Akadémia Klub és Étterem fogadások, gálavacsorák, állami és nagyvállalati bankettek sorát rendezzük, hazai és nemzetközi vendégekkel. Államfők, tudósok, sőt királyi esküvők kiszolgálói is voltunk az elmúlt években. A magyar EU elnökség idején a teljes catering szolgáltatást az Akadémia Klub biztosította minden rendezvényen. Multinacionális nagyvállalatok sora tartotta már nálunk céges rendezvényét, klubunk cégvezetők kedvenc tárgyalási helyszíne. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön és üzleti partnerei is elégedettek lesznek az Akadémia Klub vendégeként, ahol sok sikeres és nagyszabású üzlet köttetet már.  

 

Üzleti ebéd vagy vacsora Budapesten 2 főtől 300 főig

Budapesti üzleti ebéd helyszínként az Akadémia Klub kétszemélyes megbeszélésekre és 300 fős fogadásokra egyaránt alkalmas. Nagyobb rendezvényekhez a Kodály-termet ajánljuk, kisebb összejövetelekhez a Saroktermet. Évtizedes tapasztalatunk alapján üzleti partnereink számára sok különleges kérést teljesítettünk már, biztosak vagyunk benne, hogy üzleti ebéd helyszínként nálunk mindazt megkapja, amire vágyik!

Amennyiben egyéni igényei vannak, kérjük, írjon nekünk most, IDE kattintva! Munkatársunk egyeztetés céljából visszahívja!

 

Üzleti ebédhelyszín a belvárosban

Az Akadémia Klub elhelyezkedésére nem lehet panasz. A Duna partján, a Lánchíd lábánál, a város szívében fekszik. Tömegközlekedéssel számtalan irányból, könnyen megközelíthető. Autóval érkező vendégeinket a székház előtti közparkoló várja, ahol szinte mindig van szabad hely. A környező utcákban szintén sok parkolóhely található.

 

Üzleti ebédhelyszín egy fine dining étteremben?

Amennyiben az ember túl akar emelkedni a konvenciókon, valami különleges, tradicionális, ugyanakkor minőségi kiszolgálással és ételekkel szeretné elkápráztatni üzleti partnereit, valami olyat keres, amit mások nem tudnak nyújtani. Rengeteg kiváló Michelin csillagos vagy fine dinig étterem van ma már Budapesten, az Akadémia Klub rangját azonban maga a Magyar Tudományos Akadémia adja. A tudományos élet fellegvárát politikusok és nagyvállalati vezetők is előnybe részesítik üzleti rendezvényeik helyszínéül, számunkra ez a legnagyobb elismerés és minősítés!

 

 

Üzleti ebédhez leginkább ajánlott helyszíneink: 

 

Kodály-rendezvényterem, Sarokterem

 

Kérjen ajánlatot, vagy foglaljon asztalt online, pillanatok alatt ide kattintva!


címkék: Akadémia Klub, Üzleti találkozó




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor