Üzleti ebéd helyszín Budapesten az Akadémia Klubban

Üzleti ebéd helyszín Budapesten az Akadémia Klubban

Üzleti ebéd vagy vacsorahelyszín Budapest – A Magyar Tudományos Akadémia - Akadémia Klub

Mi a fontos Önnek, ha t keres Budapesten? A különleges környezet? Üzleti partnereinek lenyűgözése? A magas szintű kiszolgálás és az étel minősége? Esetleg a nyugalom és elszeparáltság a világ többi részétől? Esetleg a jó megközelíthetőség és a parkolási lehetőség is fontos? Ha Ön ezekre a kérdésekre igennel válaszolt, akkor az Akadémia Klub az Ön ideális üzleti ebéd helyszíne Budapesten! Alábbiakban tekintsük át, miért!

 

Üzleti ebéd és en különleges környezetben

Az Akadémia Klub igazi kis ékszerdoboz. Gyönyörű, patinás épületben, szépen felújított rendezvénytermekkel. A tudományos, politikai és üzleti élet nagyjai fordulnak meg nálunk napi szinten. A berendezés méltóságteljes, és az Akadémia szellemiségét képviseli. Nem csak maga az épület és a berendezés varázslatos, a kilátás is elbűvöl mindenkit. Az Akadémia Klub dunai panorámás rendezvénytermeinek ablakaiból a Lánchídra, a Halászbástyára és a Budai Várra láthatunk rá. Megkapóbb, meggyőzőbb, lenyűgözőbb helyszínt nem tudunk elképzelni egy üzleti ebéd vagy vacsora helyszínéül!

 

Üzleti ebéd vagy vacsora magas szinten

Mi, mint az Akadémia Klub és Étterem fogadások, gálavacsorák, állami és nagyvállalati bankettek sorát rendezzük, hazai és nemzetközi vendégekkel. Államfők, tudósok, sőt királyi esküvők kiszolgálói is voltunk az elmúlt években. A magyar EU elnökség idején a teljes catering szolgáltatást az Akadémia Klub biztosította minden rendezvényen. Multinacionális nagyvállalatok sora tartotta már nálunk céges rendezvényét, klubunk cégvezetők kedvenc tárgyalási helyszíne. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön és üzleti partnerei is elégedettek lesznek az Akadémia Klub vendégeként, ahol sok sikeres és nagyszabású üzlet köttetet már.  

 

Üzleti ebéd vagy vacsora Budapesten 2 főtől 300 főig

Budapesti üzleti ebéd helyszínként az Akadémia Klub kétszemélyes megbeszélésekre és 300 fős fogadásokra egyaránt alkalmas. Nagyobb rendezvényekhez a Kodály-termet ajánljuk, kisebb összejövetelekhez a Saroktermet. Évtizedes tapasztalatunk alapján üzleti partnereink számára sok különleges kérést teljesítettünk már, biztosak vagyunk benne, hogy üzleti ebéd helyszínként nálunk mindazt megkapja, amire vágyik!

Amennyiben egyéni igényei vannak, kérjük, írjon nekünk most, IDE kattintva! Munkatársunk egyeztetés céljából visszahívja!

 

Üzleti ebédhelyszín a belvárosban

Az Akadémia Klub elhelyezkedésére nem lehet panasz. A Duna partján, a Lánchíd lábánál, a város szívében fekszik. Tömegközlekedéssel számtalan irányból, könnyen megközelíthető. Autóval érkező vendégeinket a székház előtti közparkoló várja, ahol szinte mindig van szabad hely. A környező utcákban szintén sok parkolóhely található.

 

Üzleti ebédhelyszín egy fine dining étteremben?

Amennyiben az ember túl akar emelkedni a konvenciókon, valami különleges, tradicionális, ugyanakkor minőségi kiszolgálással és ételekkel szeretné elkápráztatni üzleti partnereit, valami olyat keres, amit mások nem tudnak nyújtani. Rengeteg kiváló Michelin csillagos vagy fine dinig étterem van ma már Budapesten, az Akadémia Klub rangját azonban maga a Magyar Tudományos Akadémia adja. A tudományos élet fellegvárát politikusok és nagyvállalati vezetők is előnybe részesítik üzleti rendezvényeik helyszínéül, számunkra ez a legnagyobb elismerés és minősítés!

 

 

Üzleti ebédhez leginkább ajánlott helyszíneink: 

 

Kodály-rendezvényterem, Sarokterem

 

Kérjen ajánlatot, vagy foglaljon asztalt online, pillanatok alatt ide kattintva!


címkék: Akadémia Klub, Üzleti találkozó
Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

kiváló desszert bort kóstolhattak évkezdő gasztronómiai vacsoránkon

A farsangi és báli szezonban rendeztük meg idei első borvacsoránkat. Az elegáns rendezvényen noha táncra nem került sor, a kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek és a nagyszerű borok gondoskodtak. Elöljáróban azonban nézzünk kicsit utána mit is érdemes tudni erről az időszakról!

Porto Douro Vineyards

Magyar füleknek ismerősen cseng az “Oportó” szó, hiszen a főleg a villányi borvidéken kedvelt könnyed, jóivású vörösbort adó kékszőlőnek, a portugiesernek ez volt a leánykori neve. De mivel sem a bornak, sem pedig a szőlőfajtának nincs köze Portugália második legnagyobb városához, Portóhoz, így az EU tagságunkkal párhuzamosan el kellett a jól ismert névtől búcsúzni.

Tokaji szőlő

Sok szempontból a legfontosabb - és a külföldieknek talán az egyedüli ismert - borvidékünkről nyilván mindenki hallott, hiszen Kölcsey Ferenc neves költeményében, a Himnuszban is említésre került. Bízunk benne, hogy nincs magyar ember, aki ne ivott volna tokaji bort. Az utóbbi közel két évtizedben azonban óriási változások zajlanak Tokaj-Hegyalján, így talán nem haszontalan sorra vennünk a tokaji borstílusokat.

Sherry-s hordók előtt

Ha az ún. erősített borok eltűnésére gondolok, eszembe jut a fenti latin mondás: így múlik el a világ dicsősége. Még pár évtizede elképzelhetetlen volt, hogy egy jobb angol klubban vagy családnál a vacsora ne egy száraz sherryvel kezdődjön és ne egy édes portói borral végződjön.

Gasztronómiai estünk az Akadémián

A Magyar Tudományos Akadémia éttermében talán 1999 óta szervezünk borkóstolóval kísért vacsorákat.

Ha Itáliában, Spanyolországban borvidékekre vetődik az érdeklődő, se szeri se száma a nemesi neveknek: márkik sokaságát ismeri a borvilág.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor