Üzleti reggeli helyszín Budapesten

Üzleti reggeli helyszín Budapesten

Üzleti reggeli Budapest belvárosában elegáns környezetben

 

Egy üzleti reggelin sok múlhat. Nem mindegy, hogy milyen környezetben, milyen feltétekek mellett zajlik, így érdemes jól meggondolni a választást. Egy biztos: ha Budapesten keres üzleti reggeli helyszínt, akkor az Akadémia Klub a legjobbat nyújtja. Ha igazán le akarja nyűgözni üzleti partnereit, akkor érdemes odafigyelni a részletekre, nálunk pedig ez minden esetben elsődleges szempont.

 

Kösse össze üzleti megbeszélését egy kellemes reggelivel Budapest egyik legszebb épületében

 

A Magyar Tudományos Akadémia Székházában található Akadémia Klub kisebb (10 fős), visszafogott, diszkrét hangulatú, vagy akár 50 fős felszolgált reggelit vagy büféasztalos reggelit is tud vállalni. Egyedi kívánságokat is teljesítünk, legyen szó bármilyen eltérő étkezési szokásról, ételeinket el tudjunk készíteni tejmentes, gluténmentes, cukormentes verzióban is, így mindenki elégedetten fogyaszthat el egy teljeskörű reggelit.

 

Üzleti reggeli prezentációval Budapesten

 

Ha a reggeli közben előadást is szeretne tartani a vendégeknek, nálunk erre is lehetősége van, minden szükséges technikai eszköz rendelkezésére áll ehhez. Így Önnek elegendő az üzleti sikerekre koncentrálni, a megfelelő hangulat és kényelem pedig a mi felelősségünk. Partnerei, kollégái nálunk elegáns környezetben tapasztalhatják meg, hogy milyen egy igazán gördülékeny és hatékony üzleti megbeszélés. 

 

Kérje Ön is online ajánlatunkat ide kattintva, ahol néhány perc alatt megoszthatja velünk igényeit, hogy mi azokat figyelembe véve tudjunk Önnek egy igazán személyre szabott ajánlatot összeállítani!


címkék: Akadémia Klub, Üzleti találkozó




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor