Zártkörű rendezvény szervezése Budapesten

Zártkörű rendezvény szervezése Budapesten

Zártkörű rendezvény festői környezetben Budapesten

 

Budapest egyik legszebb épületében tökéletes helyszínek állnak rendelkezésére, amennyiben zártkörű rendezvényt szeretne tartani. Termeink ideálisak kisebb vagy nagyobb létszámú eseményekre egyaránt, közösen megtaláljuk a legjobb megoldást! Kérje online ajánlatunkat mindössze néhány perc alatt, és biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk azért, hogy rendezvénye tökéletes legyen!

 

Rendezvényhelyszín zárkörű rendezvényekhez Budapest központjában, a Duna partján

 

Ha fontos Önnek, hogy meghívottai könnyen megtalálják a rendezvény helyszínét, akkor nem is választhatna megfelelőbbet, ugyanis a Magyar Tudományos Akadémia Székháza Budapest egyik legfrekventáltabb részén található, fantasztikus megközelítéssel. Emellett egyes termeinkből egyenesen a Dunára nyílik kilátás, amey panoráma mind nappal, mind az esti fényekben egyszerűen páratlan, minden vendéget elvarázsol.

 

Elegáns zártkörű rendezvények ideális helyszíne Budapesten

 

Komoly szakmai tudással rendelkező és figyelmes kollégáink mindent megtesznek azért, hogy rendezvénye valóban zártkörű legyen és minden biztosítva legyen ahhoz. hogy a vendégek maradéktalanul jól érezzék magukat. Rugalmasan kezelünk minden kívánságot, modern és jól felszerelt konyhánknak köszönhetően az ételek terén is igyekszünk teljesíteni minden kérést, továbbá a tecnnikai berendezést is biztosítjuk, amennyiben szüksége van rá.

 

Ha szeretné Budapest egyik legcsodálatosabb helyszínén tartani zártkörű rendezvényét, ne habozzon, és kérjen ajánlatot online ide kattintva, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnek a kapcsolatot!

 


címkék: Akadémia Klub, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés, Termeink




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Csokoládés macaron

A nyári szabadságok idejére is adunk még egy kis muníciót, hogy könnyebb legyen eligazodni a kedves olvasónak divatos (és kevéssé divatos…) éttermek étlapjain. Ez a válogatásunk olyan, mint egy insalata mista, egy vegyes saláta: konyhatechnológia, alapanyagok, ételnevek is helyet kapnak.

Szakácsok az MTA udvarán

A címre visszatérek kicsit később. A rendezvényszervezők között a globális felmelegedés előtt az a mondás járta, hogy szabadtéri rendezvényt csak Rómától délre szabad szervezni. Az Akadémiai Klub évadzáró partiját - ha tehettük - mindig az MTA hangulatos udvarára hirdettük meg. Aztán volt, hogy egy zivatar a klub termeibe kergette a publikumot, máskor meg a nagy forróság miatt tűnt nagyon hosszúnak az este.

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor