Zártkörű rendezvény szervezése Budapesten

Zártkörű rendezvény szervezése Budapesten

Zártkörű rendezvény festői környezetben Budapesten

 

Budapest egyik legszebb épületében tökéletes helyszínek állnak rendelkezésére, amennyiben zártkörű rendezvényt szeretne tartani. Termeink ideálisak kisebb vagy nagyobb létszámú eseményekre egyaránt, közösen megtaláljuk a legjobb megoldást! Kérje online ajánlatunkat mindössze néhány perc alatt, és biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk azért, hogy rendezvénye tökéletes legyen!

 

Rendezvényhelyszín zárkörű rendezvényekhez Budapest központjában, a Duna partján

 

Ha fontos Önnek, hogy meghívottai könnyen megtalálják a rendezvény helyszínét, akkor nem is választhatna megfelelőbbet, ugyanis a Magyar Tudományos Akadémia Székháza Budapest egyik legfrekventáltabb részén található, fantasztikus megközelítéssel. Emellett egyes termeinkből egyenesen a Dunára nyílik kilátás, amey panoráma mind nappal, mind az esti fényekben egyszerűen páratlan, minden vendéget elvarázsol.

 

Elegáns zártkörű rendezvények ideális helyszíne Budapesten

 

Komoly szakmai tudással rendelkező és figyelmes kollégáink mindent megtesznek azért, hogy rendezvénye valóban zártkörű legyen és minden biztosítva legyen ahhoz. hogy a vendégek maradéktalanul jól érezzék magukat. Rugalmasan kezelünk minden kívánságot, modern és jól felszerelt konyhánknak köszönhetően az ételek terén is igyekszünk teljesíteni minden kérést, továbbá a tecnnikai berendezést is biztosítjuk, amennyiben szüksége van rá.

 

Ha szeretné Budapest egyik legcsodálatosabb helyszínén tartani zártkörű rendezvényét, ne habozzon, és kérjen ajánlatot online ide kattintva, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnek a kapcsolatot!

 


címkék: Akadémia Klub, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés, Termeink




Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

Citrom tarte

Ez már harmadik cikkünk a témában, de ne reménykedjen a kedves olvasó, hogy a gasztronómiai kifejezések végére érünk hamarosan. Legfeljebb abbahagyjuk…Láttak már önök egy Larousse gasztronómiai lexikont? Nos, simán agyon lehet vele ütni, mondjuk, egy rossz felszolgálót vagy szakácsot. Csak szólok!

Domboldal szőlőkkel

Tizenhét év nagy idő! Éppen 2000 óta szervezünk borkóstolókat, illetve borbemutatóval színesített gálavacsorákat éttermünkben az Akadémiai Klub Egyesület tagjainak és partnereinknek. Ezen évek alatt megfordult a klubban a magyar borásztársadalom színe-java.

hajszálvékonyra szeletelt érlelt nyers hús

Az előző részben néhány fontos konyhatechnikai eljárást, alapanyag-elnevezést jártunk körbe, hogy megkönnyítsük a kedves olvasó életét az étlapról történő választás során. Lássunk további divatos gasztronómiai szakszavakat, ételnevet.

lazac gravlax

Tudja a kedves olvasó, hogy mi az a konfitálás vagy szuvidolás? Eszik vagy isszák a veloutét, a chutney-t, a guacamole-t? Mi az a panko morzsa, a tempura vagy a gratin? Egy jobb étterem menüjét és itallapját a múltban is misztikum lengte át, mert egyszerű földi halandó nemigen értette az azon szereplő tételeket.

különleges boroscímkék

Álltak már tanácstalanul egy hipermarket boros részlege előtt és kérdezték maguktól, melyik palackot is kellene leemelni? A marketingesek -érthető módon- a címkére esküsznek: az lesz a nyerő, amelyik odavonzza a tekintetünket. Ez működik is a “laikus” vásárló esetében, s akkor, ha nincsenek ismereteink a borokról. Az ügy azonban lényegesen bonyolultabb ennél.

2017 legjobb borai

Február végén azt ígértük a kedves olvasónak, hogy visszatérünk a Magyar Tudományos Akadémia Bora 2017 bormustra eredményeire is. Nos, április 4-én az Akadémiai Klub adott helyet a díjátadónak. Borászok, újságírók, a zsűri tagjai jelenlétében adta át az okleveleket Vékás Lajos akadémikus, az MTA alelnöke a pincészetek képviselőinek.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor