Április 11. - Gasztronómiai este: KÖLTÉSZET NAPI BORVÁLOGATÁS

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “KÖLTÉSZET NAPI BORVÁLOGATÁS” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket.
borvacsora MTA
GASZTRO EST 2022. április 11., hétfő 18.30 – 22:00 óráig (Vendégérkezés 18:30-tól, vacsora 19:00 órától) KÖLTÉSZET NAPI BORVÁLOGATÁS MENÜSOR Carassia But Pezsgő Ady Endre – Szilágyság – beköszöntő ital Színes lencsesaláta marha bbq Villa Tolnay Rajnai Rizling Juhász Ferenc Rezi bordal Kecskesajtos mille-feuille kaporhabbal, mikrozöld salátával - Mikszáth Kálmán Somlói Juhfark Barcza Bálint Hamvas Béla – A bor filozófiája - Somló Húsleves főtt hússal és velős csonttal - Krúdy Gyula Eszterbauer Nagyapám Kadarka Garay János szekszárdi vörös Egri Bikavér Kovács Nimród Vörösmarty Mihály Jó bor Tépett libasült új káposztával, kenyérmorzsával, édesburgonya hasábbal Libasült József Attila Tokaji Édes Szamorodni Demetervin G.B. Hancke A magyar bor dicsérete Csokoládé trüffel jostával – Laborfalvy Róza Espresso Ásványvíz Jelentkezni 2022. április 07-ig (csütörtökig) lehet. A változtatás jogát fenntartjuk.Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

céges rendezvény az MTA épületében

Történelem és hagyomány – modern és méltó vendéglátással! Ha rangot adna egy üzleti ebédnek, egy sikeres projekt lezárásának vagy egy céges évfordulónak, az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín a legmagasabb szinten gondoskodik Önről és vendégeiről!

bort szolgálnak fel az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín díszvacsoráján

Egy díszvacsora pillanatit erősen szabályozzák az etikett előírásai. Ettől még persze lehet természetesen viselkedni, de a szabályok alapvetően meghatározzák az est hangulatát – a sok szabály azért született, hogy az emelkedett pillanatok különlegeségét hangsúlyozza, méltóságot adjon az eseménynek. A legfontosabb tudnivalók egy helyen – röviden.

Káprázatos díszmenü fogások (galéria)

Lapozza végig legújabb díszmenünk fogásainak káprázatos képeit! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ITT! 

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor