Borvacsora helyszín

Borvacsora helyszín

Amennyiben kötetlenebb, de mégis elegáns est részese lenne, a borvacsorát ajánljuk Önnek!

Helyszíneink mindegyike külön-külön is ideális borvacsorák megrendezésére, és egyedi elbírálás mellett Vörösmarty és Kodály termünk együttes igénybevételére is lehetőség van egy-egy nagyobb szabású rendezvény esetén, e két terem ugyanis közvetlenül egymás mellett helyezkedik el és átjárhatók. Amennyiben pedig egy igazán autentikus környezetben tartaná rendezvényét, válassza Krúdy-termünket, mely hosszú ideig az Akadémia bortáraként működött, levegőjét szinte átitatja a történelem és a kultúra. Kalandozzon a gasztronómia világában, ismerje meg a legjobb borkülönlegességeket, hiszen itt nem csupán megízlelheti, hanem betekintést is nyerhet az ételek és italok történetébe.


Festői környezet borvacsorák szervezéséhez

 

Kevés olyan lenyűgöző helyszínt találni Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia székháza – a könnyű megközelítés, a festői panoráma, a Duna közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy azt érezze, hogy a legideálisabb helyszínre lelt.

 

Borvacsorákhoz leginkább ajánlott helyszíneink:  

 

Ne habozzon, kérjen ajánlatot online ide kattintva, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!


címkék:
Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

céges rendezvény az MTA épületében

Történelem és hagyomány – modern és méltó vendéglátással! Ha rangot adna egy üzleti ebédnek, egy sikeres projekt lezárásának vagy egy céges évfordulónak, az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín a legmagasabb szinten gondoskodik Önről és vendégeiről!

bort szolgálnak fel az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín díszvacsoráján

Egy díszvacsora pillanatit erősen szabályozzák az etikett előírásai. Ettől még persze lehet természetesen viselkedni, de a szabályok alapvetően meghatározzák az est hangulatát – a sok szabály azért született, hogy az emelkedett pillanatok különlegeségét hangsúlyozza, méltóságot adjon az eseménynek. A legfontosabb tudnivalók egy helyen – röviden.

Káprázatos díszmenü fogások (galéria)

Lapozza végig legújabb díszmenünk fogásainak káprázatos képeit! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ITT! 

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor