Cikkek

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online, visszahívjuk! A kapcsolatfelvételért kattintson ide! 

 

150 év MTA

Tudta Ön, hogy idén ünnepli a Magyar Tudományos Akadémia székháza megnyitásának 150. évfordulóját? A Széchenyi István téren álló épület a magyar tudományosság otthona, amelyet 1825-ben gróf Széchenyi István azzal a céllal alapított, hogy megfelelő környezetet teremtsen a magyar tudós társaságok, kutatók számára.

 átadták „az MTA Bora 2015” címeket

Idén is megrendezésre került – immár hatodik alkalommal – a már hagyománynak számító „A Magyar Tudományos Akadémia Bora” minősített országos borverseny. Összesen 45 magyar pincészet 110 bora mérettette meg magát a mustrán, amely közül hét viselheti „Az MTA Bora” megtisztelő címet egy éven keresztül.

Kecskesajt-hableves

Az Akadémia Klub séfjének új, ínycsiklandó receptje. 


7/7

címkék: Akadémia KlubKapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

Eventrend  G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Kis beharangozóul az Akadémia Klub Étterem 2020-as év borkóstolóiról osztanám meg gondolataimat mindazokkal, akik már eddig is látogatták a Borklub alkalmait – vagy éppen mostanában csatlakoznak hozzánk.  / Mészáros Gabriella /

További cikkek >
New York Café TripAdvisor