GASZTRONÓMIAI VACSORA - 02.24. - Chardonnay és pinot noir – valamint pisztráng, fogas és társai

Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Chardonnay és pinot noir – valamint pisztráng, fogas és társai (egyszerűbben szólva: hal)” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, konyhafőnökünk Vaszilkó László tolmácsolásában.

borvacsora a Magyar Tudományos Akadémián

Időpont: 2020. február 24., hétfő 18:30
(Vendégérkezés 18.30-tól, vacsora 19:00 órától)
Helyszín: Akadémiai Klub Kodály- / Vörösmarty-terem
(1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.)

 

Az est témája:

Chardonnay és pinot noir – valamint pisztráng, fogas és társai (egyszerűbben szólva: hal)

A két szőlőfajta kapcsán ma már rengetegen gondolnak azonnal a pezsgőre. Ami valóban jó gondolat, a kivitelezés nagyszerűségében viszont csak bízhatunk egészen addig, amíg meg nem kóstolunk néhány finom, elegáns tételt hasonlóan kiemelkedő halas fogásokkal.

 

 

 

MENÜSOR

A vacsora témája: CHARDONNAY ÉS PINOT NOIR

Köszöntő ital

Francois President Pinot Noir Rosé Nyerspezsgő 2015

 

 

Mangalica sonka friss túróval
Etyeki Kúria Chardonnay 2018

 

 

Füstölt Pisztráng és kaviár céklákkal
N.A.G. Föld és Ég Chardonnay 2016

 

 

Kecskesajt krémleves birssel

 


Hortobágyi palacsinta
St. Andrea Csakegyszóval Pinot Noir 2018

 

 

Fogasfilé zöldséges bulgurral, narancsmártással
Kovács Nimród Battonage Chardonnay 2016

Légli Landord 2017


Dobostorta
Bott Frigyes Pinot Noir 2018

 


Espresso
Ásványvíz





Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galéria











CIKKEK

céges rendezvény az MTA épületében

Történelem és hagyomány – modern és méltó vendéglátással! Ha rangot adna egy üzleti ebédnek, egy sikeres projekt lezárásának vagy egy céges évfordulónak, az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín a legmagasabb szinten gondoskodik Önről és vendégeiről!

bort szolgálnak fel az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín díszvacsoráján

Egy díszvacsora pillanatit erősen szabályozzák az etikett előírásai. Ettől még persze lehet természetesen viselkedni, de a szabályok alapvetően meghatározzák az est hangulatát – a sok szabály azért született, hogy az emelkedett pillanatok különlegeségét hangsúlyozza, méltóságot adjon az eseménynek. A legfontosabb tudnivalók egy helyen – röviden.

Káprázatos díszmenü fogások (galéria)

Lapozza végig legújabb díszmenünk fogásainak káprázatos képeit! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ITT! 

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor