Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “KÖLTÉSZET NAPI BORVÁLOGATÁS” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket.
Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “KÖLTÉSZET NAPI BORVÁLOGATÁS” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket.
Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Furmint – syrah és csokoládé” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket.
Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Chardonnay és pinot noir – valamint pisztráng, fogas és társai (egyszerűbben szólva: hal)” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, konyhafőnökünk Vaszilkó László tolmácsolásában.
Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “OLASZRIZLING ÉS CABERNET SAUVIGNON” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.
Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Vulkán 3. riolit, dácit, zeolit - Tokaj” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.
Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “Vulkán 2. bazalt - Badacsony” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.
Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “LÖSZ – Szekszárd és Balatonboglár” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában.
Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! Ezúttal “MÁRGA – Csopak és a Csopaki Kódex” témájú vacsorára várjuk meghívott vendégeinket, séfünk Bencze Gergő tolmácsolásában. Vendégünk: Jásdi Attila
Egy díszvacsora pillanatit erősen szabályozzák az etikett előírásai. Ettől még persze lehet természetesen viselkedni, de a szabályok alapvetően meghatározzák az est hangulatát – a sok szabály azért született, hogy az emelkedett pillanatok különlegeségét hangsúlyozza, méltóságot adjon az eseménynek. A legfontosabb tudnivalók egy helyen – röviden.
Lapozza végig legújabb díszmenünk fogásainak káprázatos képeit! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ITT!
Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!
Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!
Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.
Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.