Gasztronómiai estek

Októberi gasztronómiai vacsora az Akadémia Klubban

Ismerje meg az októberi gasztronómiai vacsora menetét az Akadémia Klubban, valamint a felszolgált ételeket és italokat. Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! 

Szeptemberi gasztronómiai vacsora az Akadémia Klubban

Ismerje meg a szeptemberi gasztronómiai vacsora menetét az Akadémia Klubban, valamint a felszolgált ételeket és italokat. Vegyen részt egy csodálatos gasztronómiai túrán a legfinomabb falatok, és borok kíséretében! 

Gasztronómiai vacsora az Akadémia Klubban

        Dátum: 2016. június 24., péntek 18.30 Helyszín: Akadémia Klub, Akadémia belső udvarán „kerti parti” (MTA Székház, V. ker. Széchenyi tér 9.)   Vendégeink az alábbi ételkülönlegességekből tudnak válogatni az est folyamán: Rózsaborsos füstölt lazac citrusokkal, bébi levelekkel Érlelt sonkák lestyános tojáskrémmel és primőrökkel Brie sajt szarvasgombával, dióval ropogós kenyerekkel Faszenes padlizsán tatár szárított sült paradicsommal š Parmezános újburgonya saláta Málnás rukkolasaláta Alma hableves š Egészben sült borjú szűz Édes chilis bőrös jérce Branzino és garnéla Pancettás grillezett burgonya Zöldség nyársak Meleg...

Gasztronómiai vacsora az akadémia klubban

Dátum: 2016. május 23., hétfő 18.30 Helyszín: Akadémia Klub, Kodály-terme és Vörösmarty-terme (MTA Székház, V. ker. Széchenyi tér 9.)     Téma: Mátra fiatal borászai Benedek Péter (Benedek Pince), Losonci Bálint (Losonci Pince), Ludányi Balázs (Centurio Szőlőbirtok)     A Kodály-teremben az est első felében „sétáló kóstoló” jelleggel a borászok 3-3 fajta bort mutatnak be borkínálatukból:     Benedek Pince: Cserszegi Fűszeres 2015, Epreskert Sauvignon Blanc 2015, Pinot Noir 2014 š Losonci Pince: Pinot Noir Rozé 2015, Pinot Noir Válogatás 2014, „Mocus” Turán 2015 š Centurio Szőlőbirtok: Sárgamuskotály 2015, Szürkebarát 2015, Első...

SZAKÁCSOK KEDVENCEI - NOVEMBER 16.

Az Akadémia Klub újabb gasztronómiai estet rendez, melynek témája, a "szakácsok kedvencei". Az időpont 2015. november 16-ára esett, az Akadémia Klub, Kodály-termében és Vörösmarty-termében. Jöjjön el Ön is!


4/4

címkék:Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

céges rendezvény az MTA épületében

Történelem és hagyomány – modern és méltó vendéglátással! Ha rangot adna egy üzleti ebédnek, egy sikeres projekt lezárásának vagy egy céges évfordulónak, az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín a legmagasabb szinten gondoskodik Önről és vendégeiről!

bort szolgálnak fel az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín díszvacsoráján

Egy díszvacsora pillanatit erősen szabályozzák az etikett előírásai. Ettől még persze lehet természetesen viselkedni, de a szabályok alapvetően meghatározzák az est hangulatát – a sok szabály azért született, hogy az emelkedett pillanatok különlegeségét hangsúlyozza, méltóságot adjon az eseménynek. A legfontosabb tudnivalók egy helyen – röviden.

Káprázatos díszmenü fogások (galéria)

Lapozza végig legújabb díszmenünk fogásainak káprázatos képeit! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ITT! 

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor