Budapest legelőkelőbb fogadás helyszíne

Budapest legelőkelőbb fogadás helyszíne

Budapesti könnyedén megközelíthető helyszín pompás környezetben fogadásokra

 

Ha egy olyan rendezvényhelyszínre van szüksége Budapesten, ahol minden adott egy előkelő fogadáshoz, akkor a legjobb helyen jár! Isteni falatok, figyelmes kiszolgálás, technikai háttér - mi mindezt biztosítjuk! Ráadásul mindezt egy igazán könnyen megközelíthető helyen, gyönyörű környezetben, lenyűgöző panorámával, közvetlenül a Lánchíd lábánál elhelyezkedő Magyar Tudományos Akadémia székházában.

 

Elegáns fogadás helyszín Budapesten

 

Ha rendezvénye leginkább fogadás jellegű, akkor igazán érdemes minket választania, ugyanis ezt nálunk akár egyfajta termékbemutatóval is könnyedén kiegészítheti az általunk biztosított roll-upoknak és vitrineknek köszönhetően. Ha az Akadémia szellemiségének megfelelő témájú fogadását nálunk szeretné tartani, érdeklődjön online, hogy a tökéletes, személyre szabott ajánlatot tudjuk Önnek összeállítani.

 

A budapesti Akadámia Klub számtalan lehetőséget nyújt fogadási helyszín biztosítására

 

Legyen szó 20 vagy akár 100 főről, abban biztos lehet, hogy csapatunk a körülményekhez igazodva a legmagasabb színvonalat fogja biztosítani rendezvénye számára. Vendégelje meg előkelő körülmények között a meghívottakat, nyűgözze le őket – ebben mi maximálisan a segítségére leszünk! Igény szerint állítjuk össze a felszolgált ételeket és italokat, így igazán mindenki átélheti az általunk kínált magas színvonalú gasztronómiai élményt is.

 

Válassza ki Ön a legmegfelelőbb helyszínt fogadásának!

 

Az Akadémia Klub számos termet kínál azok számára, akik rendezvényt kívánnak nálunk tartani, fogadás esetén pedig az esemény jellegéből adódóan szinte bármelyik termünk ideális lehet, így a létszámot figyelembe véve Ön döntheti el, melyiket tartja a legtökéletesebbnek. Kollégáink ismertetik Önnel termeink legfontosab adottságait, így felkészülten állhat a rendezvény elébe.

 

Amennyiben úgy dönt, hogy nálunk szeretné megtartani fogadását, akkor kérjen ajánlatot online ide kattintva mindössze néhány perc alatt, és mi gondoskodunk róla, hogy Budapest legjobb helyszínét élvezhesse!

 

 


címkék: Akadémia Klub, Rendezvény, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

céges rendezvény az MTA épületében

Történelem és hagyomány – modern és méltó vendéglátással! Ha rangot adna egy üzleti ebédnek, egy sikeres projekt lezárásának vagy egy céges évfordulónak, az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín a legmagasabb szinten gondoskodik Önről és vendégeiről!

bort szolgálnak fel az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín díszvacsoráján

Egy díszvacsora pillanatit erősen szabályozzák az etikett előírásai. Ettől még persze lehet természetesen viselkedni, de a szabályok alapvetően meghatározzák az est hangulatát – a sok szabály azért született, hogy az emelkedett pillanatok különlegeségét hangsúlyozza, méltóságot adjon az eseménynek. A legfontosabb tudnivalók egy helyen – röviden.

Káprázatos díszmenü fogások (galéria)

Lapozza végig legújabb díszmenünk fogásainak káprázatos képeit! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ITT! 

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor