Üzleti rendezvények a tudományok szentélyében - Rangos ünneplés az Akadémián

Történelem és hagyomány – modern és méltó vendéglátással! Ha rangot adna egy üzleti ebédnek, egy sikeres projekt lezárásának vagy egy céges évfordulónak, az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín a legmagasabb szinten gondoskodik Önről és vendégeiről!
céges rendezvény az MTA épületében
Nyűgözze le ügyfeleit, kollégáit, vendégeit a Magyar Tudományos Akadémia épületében! A klasszikus értékek, egyben az állandó fejlődés, előrelépés otthonában céges gálaestre, díszvacsorára, vagy üzleti ebédre invitálhatja vendégeit, ha igazán megadná a módját az eseményének! Partnerei, kollégái, ügyfelei megtisztelve érzik majd magukat és ezzel üzleti elhivatottsága is hangsúlyosabban megjelenik. Az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín gasztronómiája harmóniát teremt a hagyományok és a modern trendek között. A kínálatot a magyar konyha tisztelete mellett a legújabb nemzetközi irányzatok mesteri összeválogatása jellemzi. Az ételek a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek, újszerű és modern konyhatechonológiai feldolgozás révén válnak páratlan fogásokká. A klasszikus elegancia és a minőségtudatosság nem csak ezek elkészítésében mutatkozik meg, hanem a szervizben is: kollégáink a legmagasabb szinten, a legnagyobb odafigyeléssel viseltetnek a vendégek irányában. A zártkörű étterem valamint az impozáns rendezvénytermek olyan kis és nagy létszámú üzleti ebédeknek, vacsoráknak, reprezentatív és protokolláris fogadásoknak, díszvacsoráknak, sajtótájékoztatóknak, konferenciáknak, céges eseményeknek adnak helyet, amelyek méltóak az Akadémia szellemiségéhez. Az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín a 157 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában helyezkedik el, pazar kilátással a Dunára, a Lánchídra, a Várra és a Halászbástyára. A rendezvénytermeket 1998-ban, Finta József tervei alapján rekonstruálták. Az épület megépítésére még 1860-ban írtak ki tervpályázatot. A kivitelezés 1862-ben kezdődött el Ybl Miklós és Szkalnitzky Antal vezetésével, Friedrich August Stüler tervei alapján. A neoreneszánsz palotát 1865. december 11-én avatták fel. A homlokzati szobrokat Emil Wolff, az alapítást ábrázoló bronz domborművet Holló Barnabás készítette. A díszterem freskói Lotz Károly alkotásai, a kis ülésterem tájképei Ligeti Antal művei.Kapcsolatfelvétel

Akadémia Klub Étterem étlap

Akadémia Klub galériaCIKKEK

bort szolgálnak fel az Akadémia Klub Rendezvényhelyszín díszvacsoráján

Egy díszvacsora pillanatit erősen szabályozzák az etikett előírásai. Ettől még persze lehet természetesen viselkedni, de a szabályok alapvetően meghatározzák az est hangulatát – a sok szabály azért született, hogy az emelkedett pillanatok különlegeségét hangsúlyozza, méltóságot adjon az eseménynek. A legfontosabb tudnivalók egy helyen – röviden.

Káprázatos díszmenü fogások (galéria)

Lapozza végig legújabb díszmenünk fogásainak káprázatos képeit! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ITT! 

Magyar Tudományos Akadémia zártkörű étterem

Örömmel tudatjuk, hogy szeptember 1-től zártkörű éttermünk ismételten várja klubtagjait, valamint üzleti partnereink rendezvény bekéréseit!

zarva tartas

Tájékoztatjuk kedves klubtagjainkat, hogy zártkörű éttermünk várhatóan augusztus végéig tart zárva. Megértésüket köszönjük!

Akadémia Ételfotó

Kedves hűséges Borklub tagjaink! Szomorúan írom a levelet, mert úgy tűnik, egyhamar még mindig nem tudunk találkozni. Ami nem jelenti azt, hogy a boros palackjainkat is teljesen félreállítottuk volna, sőt.

MTA Borest - Chardonnay és pinot noir

Bármelyik irányból közelítünk is, a chardonnay és a pinot noir a szőlőfajták arisztokratái közé tartoznak. Nagyságukból az sem tud semmit levonni, hogy mindkettőből meglehetősen sok van.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor